Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai Belarus
5-3-2 Tactiek forforturututu
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Liavitski kopt de bal weg. Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yingsawa is nu in balbezit. Sumich verovert de bal door een tackle van achteren. Sumich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Znak verovert de bal door een tackle van achteren. Sriyanon verovert de bal door een tackle van achteren. Tsai-Jung geeft een lange en hoge pass. Daar is Sriyanon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Rafalovich met de inworp. Narushevicz is nu in balbezit. Narushevicz geeft een lange en hoge pass. Znak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suwannakeeree passt de bal zonder na te denken. Weylin rent richting de bal. Weylin passt de bal in één keer door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Suwannakeeree met een snelle inworp. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz passt de bal zonder na te denken. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg.

27e minuut.
Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Znak onderschept slim de pass. Znak draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Belarus 0:1

39e minuut.
Rafalovich is nu in balbezit. Rafalovich passt de bal in één keer door. Narushevicz is nu in balbezit. Narushevicz geeft een hoge lob. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 69%, Belarus 31%.
Prathet Thai - Belarus 0:1

46e minuut.
Meng komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soponpanich komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nestserau heeft problemen om de bal te vangen. Meng rent richting de bal. Meng met een sublieme pass. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika bokst de bal weg.

68e minuut.
Sriyanon geeft de bal voor. Meng kopt de bal weg. Daar is Liadzevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soponpanich rent richting de bal. Soponpanich schiet op doel. Tsagoika bokst de bal weg.

71e minuut.
Rafalovich speelt de bal door. Leshkevich rent richting de bal. Leshkevich passt de bal zonder na te denken. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Belarus 0:2

81e minuut.
Chuanchuen geeft een hoge lob. Inworp. Narushevicz met een snelle inworp. Rafalovich geeft een lange en hoge pass. Znak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Rafalovich de bal. Chuanchuen onderschept slim de pass. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz geeft de bal voor. Sumich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Belarus 0:3

84e minuut.
Sundaravej speelt de bal door. Soponpanich is nu in balbezit. Soponpanich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 63%, Belarus 37%.
Prathet Thai - Belarus 0:3