Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szybkablyskawica.pl
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3723
Szybkablyskawica.pl Mazowsze Płock
kkk Tactiek 433
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Cillo onderschept slim de pass. Cillo speelt de bal door. Mielik rent richting de bal. Imrik onderschept slim de pass. Imrik schiet op doel. Wessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Salmenniemi kopt de bal weg. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillo is nu in balbezit. Cillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 1:0

7e minuut.
Xuhui is nu in balbezit. Kubień verovert de bal door een tackle van achteren. Kubień passt de bal in één keer door. Savón is nu in balbezit. Savón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Salmenniemi onderschept slim de pass. Salmenniemi met een sublieme pass. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik geeft een hoge lob. Cillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Cillo haalt uit met een fantastische trap. Sirvydas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Imrik zal de hoekschop nemen. Cillo springt en kopt de bal. Wessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Xuhui met een sublieme pass. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis draait met de bal, schiet en ... Wessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cillo controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Salmenniemi speelt de bal door. Sirvydas verovert de bal door een tackle van achteren. Doubiotis kan de bal niet met de borst controleren. Doubiotis schiet op doel. Wessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 2:0

21e minuut.
Ziętarski probeert de bal met de borst te controleren. Imrik rent richting de bal. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel. Wessel bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Sadiqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadiqi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Việt Phương de bal. Cillo is nu in balbezit. Cillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui passt de bal in één keer door. Sadiqi met een sublieme pass. Cillo is nu in balbezit. Cillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Salmenniemi geeft een hoge lob. Lipka kopt de bal weg. Sewera speelt de bal door. Klungelig pakt Cillo de bal. Cillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Salmenniemi kopt de bal weg. Daar is Doubiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doubiotis met een sublieme pass. Cillo rent richting de bal. Cillo haalt uit met een fantastische trap. Wessel bokst de bal weg. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 21%, Mazowsze Płock 79%.
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 3:0

48e minuut.
Sewera onderschept slim de pass. Sewera passt de bal met de wreef. Cillo is nu in balbezit. Daar is Cillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mitterböck geeft een lange en hoge pass. Imrik kopt de bal weg. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Cillo is nu in balbezit. Cillo haalt uit met een fantastische trap. Wessel bokst de bal weg.

53e minuut.
Sirvydas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Imrik neemt de hoekschop. Cillo krijgt zijn hoofd ertegen. Wessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 4:0

54e minuut.
Imrik geeft de bal voor. Daar is Cillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipka rent richting de bal. Cillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doubiotis passt de bal in één keer door. Cillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillo draait met de bal, schiet en ... Lipka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 5:0

68e minuut.
Mielik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imrik met een snelle inworp. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cillo is nu in balbezit. Cillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 6:0

72e minuut.
Cillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirvydas verovert de bal door een tackle van achteren. Sirvydas passt de bal zonder na te denken. Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Imrik speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wessel trapt de bal weg van het doel. Sadiqi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beţivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salmenniemi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sirvydas de bal. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel. Wessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 7:0

80e minuut.
Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik met een sublieme pass. Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis schiet op doel. Wessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cillo is nu in balbezit. Cillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 8:0

84e minuut.
Imrik speelt de bal door. Doubiotis speelt de bal door. Lipka rent richting de bal. Cillo onderschept slim de pass. Cillo draait met de bal, schiet en ... Wessel bokst de bal weg. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis draait met de bal, schiet en ... Wessel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 9:0

85e minuut.
Savón speelt de bal door. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera geeft een lange en hoge pass. Doubiotis krijgt zijn hoofd ertegen. Wessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wessel speelt de bal door. Sadiqi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beţivu de bal onder controle te krijgen. Cillo rent richting de bal. Cillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Xuhui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik geeft de bal voor. Cillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wessel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 21%, Mazowsze Płock 79%.
Szybkablyskawica.pl - Mazowsze Płock 9:0