Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc_tex Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9168
fc_tex Nova fc
5-2-1-2 Tactiek nimi
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Ingibjörnsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aittoniemi de bal onder controle te krijgen. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso schiet op doel. Vääräkangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 0:1

7e minuut.
Papinniemi geeft een hoge lob. Půda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Purmonen de bal onder controle te krijgen. Půda rent richting de bal. Půda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kutsy passt de bal met de wreef. Curva is nu in balbezit. Curva passt de bal in één keer door. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Půda trapt de bal weg van het doel. Tervakangas kopt de bal weg. Klungelig pakt Huhmarniemi de bal. Huhmarniemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saarilehto komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Riflesso heeft problemen om de bal te vangen. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Syväniemi heeft problemen om de bal te vangen. Ingibjörnsson rent richting de bal. Ingibjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 43%, Nova fc 57%.
fc_tex - Nova fc 0:1

58e minuut.
Pulgarín rent richting de bal. Aleksander rent richting de bal. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksander geeft een hoge lob. Ruokonen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Suvanto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Curva de bal. Riflesso rent richting de bal. Riflesso schiet op doel. Vääräkangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sádlo geeft een lange en hoge pass. Aittoniemi met een sublieme pass. Honko is nu in balbezit. Riflesso verovert de bal door een tackle van achteren. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pulgarín probeert naar een medespeler te passen. Curva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purmonen. Curva moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Curva kan niet meer verder spelen. Lehikoinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 40%, Nova fc 60%.
fc_tex - Nova fc 0:1