Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parc des Princes
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4510
Ajax Sosnowiec Pogoń Kietlin
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 37.7
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Niedźwiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizoń is nu in balbezit. Skowron begaat een overtreding. Skowron krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Wąs is nu in balbezit. Wąs geeft de bal voor. Małecki kopt de bal weg. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karolkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bakuń probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz rent richting de bal. Łapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łapiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wąs passt de bal zonder na te denken. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimbault probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Małecki de bal. Małecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barwiński passt de bal met de wreef. Niedźwiecki is nu in balbezit. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 1:0

25e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal zonder na te denken. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 2:0

29e minuut.
Raimbault geeft de bal voor. Pater kopt de bal weg. Juźwiak geeft de bal voor. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 2:1

34e minuut.
Skowron onderschept slim de pass. Skowron geeft een lange en hoge pass. Karolkiewicz kopt de bal weg. Barwiński controleert de bal met de borst. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skowron met een sublieme pass. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuń is nu in balbezit. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 52%, Pogoń Kietlin 48%.
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 2:1

57e minuut.
Raimbault heeft problemen om de bal te vangen. Raimbault geeft de bal voor. Pater rent richting de bal. Małecki verovert de bal door een tackle van achteren. Małecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Prokopowicz rent richting de bal. Łapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łapiński geeft de bal voor. Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galassi Amaral komt het veld opgelopen. Późniak komt het veld opgelopen. Niezgoda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereniowski komt het veld opgelopen. Tomicki komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Niedźwiecki de bal. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiecki heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiecki draait met de bal, schiet en ... Koszałkowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Miodopolski de bal onder controle te krijgen. Barwiński rent richting de bal. Barwiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tomicki passt de bal met de wreef. Rempała is nu in balbezit. Rempała passt de bal zonder na te denken. Barwiński rent richting de bal. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Koszałkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 3:1

87e minuut.
Bizoń speelt de bal door. Raimbault geeft een hoge lob. Galassi Amaral is nu in balbezit. Galassi Amaral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 51%, Pogoń Kietlin 49%.
Ajax Sosnowiec - Pogoń Kietlin 3:1