Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: EA.SKOWRONY. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6860
EA.SKOWRONY. słonie
artur Tactiek 2.1
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.7 gemiddelde waardering 42.8
formidable Schieten solid
adequate Passen average
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski passt de bal met de wreef. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigoulis onderschept slim de pass. Sarigoulis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tomczuk geeft een hoge lob. Inworp. Kopa met de inworp. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Poerio is nu in balbezit. Guşeilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poerio. Poerio krijgt een gele kaart. Guşeilă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Szczepek speelt de bal door. Kopa geeft een hoge lob. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk schiet op doel. Lagumdžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - słonie 1:0

17e minuut.
Szczepek met een sublieme pass. Poerio rent richting de bal. Poerio geeft een hoge lob. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek passt de bal in één keer door. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Lagumdžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - słonie 2:0

22e minuut.
Sarigoulis kopt de bal weg. Klungelig pakt Niedorobek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðức Hải. Ðức Hải krijgt een gele kaart. Niedorobek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Daar is Szczepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarigoulis speelt de bal door. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski geeft een hoge lob. Ðức Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga probeert naar een medespeler te passen. Sarigoulis rent richting de bal. Sarigoulis geeft een lange en hoge pass. Kasztelan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stawczyk kan de bal niet met de borst controleren. Iwancewicz rent richting de bal. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Lagumdžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 43%, słonie 57%.
EA.SKOWRONY. - słonie 2:0

47e minuut.
Zanfi rent richting de bal. Poerio verovert de bal door een tackle van achteren. Poerio speelt de bal door. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Lagumdžija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Beney onderschept slim de pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński speelt de bal door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szczepek met een sublieme pass. Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerio geeft een lange en hoge pass. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Beney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczepek kan de bal niet met de borst controleren. Szczepek speelt de bal door. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Lagumdžija bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Kopa is nu in balbezit. Kopa passt de bal zonder na te denken. Szczepek probeert naar een medespeler te passen. Poerio rent richting de bal. Poerio geeft de bal voor. Lagumdžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - słonie 3:0

82e minuut.
Kasztelan kopt de bal weg. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek passt de bal met de wreef. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... Lagumdžija bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 33%, słonie 67%.
EA.SKOWRONY. - słonie 3:0