Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tarragona Wolves Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2514
Tarragona Wolves Prioro C.F.
Wolves 4-4-2 Tactiek 4222
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Pérez Martín de bal. Pérez Martín passt de bal zonder na te denken. Görbe is nu in balbezit. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Carmona speelt de bal door. Daar is Aldred, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldred met een sublieme pass. Rantaheimo geeft een lange en hoge pass. Görbe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cesur passt de bal in één keer door. Rantaheimo rent richting de bal. Rantaheimo passt de bal met de wreef. Pérez Martín rent richting de bal. Pérez Martín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arzumanyan rent richting de bal. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Aldred met een sublieme pass. Pérez Martín is nu in balbezit. Pérez Martín draait met de bal, schiet en ... Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 1:0

8e minuut.
Pérez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Martín passt de bal met de wreef. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan geeft de bal voor. Görbe maakt een snoekduik en kopt de bal. Carmona bokst de bal weg.

11e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo geeft een lange en hoge pass. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 2:0

14e minuut.
Methenitis geeft een hoge lob. Meeus heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Martín schiet op doel. Carmona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 3:0

16e minuut.
Klungelig pakt Aldred de bal. Aldred passt de bal met de wreef. Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe rent richting de bal. Görbe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Cesur passt de bal met de wreef. Rantaheimo geeft de bal voor. Klungelig pakt Byczek de bal. Görbe rent richting de bal. Görbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 4:0

19e minuut.
Tuomala is nu in balbezit. Tuomala passt de bal zonder na te denken. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe onderschept slim de pass. Görbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pérez Martín verovert de bal door een tackle van achteren. De Anda is nu in balbezit. Pérez Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Martín draait met de bal, schiet en ... Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 5:0

26e minuut.
Pérez Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Martín passt de bal zonder na te denken. Görbe rent richting de bal. Görbe schiet op doel. Carmona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 6:0

29e minuut.
Aldred is nu in balbezit. Aldred geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meeus de bal. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 7:0

30e minuut.
Madrid komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Görbe haalt uit met een fantastische trap. Cervi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantaheimo kopt de bal weg. Pérez Martín is nu in balbezit. Pérez Martín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 8:0

37e minuut.
Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Aldred is nu in balbezit. Arzumanyan met een sublieme pass. Pérez Martín is nu in balbezit. Pérez Martín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cervi kopt de bal weg. Rantaheimo is nu in balbezit. Rantaheimo geeft de bal voor. Görbe krijgt zijn hoofd ertegen. Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 9:0

44e minuut.
Rantaheimo speelt de bal door. Byczek is nu in balbezit. Görbe onderschept slim de pass. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 19%, Prioro C.F. 81%.
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 10:0

55e minuut.
Pérez Martín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caboz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cesur passt de bal in één keer door. Daar is De Anda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caboz rent richting de bal. Görbe is nu in balbezit. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dibello is nu in balbezit. Dibello geeft een hoge lob. Aldred kopt de bal weg. Caboz is nu in balbezit. Caboz haalt uit met een fantastische trap. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Caboz is nu in balbezit. Met opzet legt Safarevich zijn tegenspeler op de grond. Caboz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrywacz komt het veld opgelopen. Arzumanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Görbe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 11:0

71e minuut.
Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur geeft een hoge lob. Görbe rent richting de bal. Görbe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Arzumanyan passt de bal zonder na te denken. Aldred rent richting de bal. Aldred passt de bal zonder na te denken. Caboz is nu in balbezit. Caboz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Safarevich is nu in balbezit. Aldred tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldred krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibello onderschept slim de pass. Dibello geeft een lange en hoge pass. Caboz rent richting de bal. Caboz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cesur passt de bal met de wreef. Caboz is nu in balbezit. Caboz passt de bal zonder na te denken. Görbe is nu in balbezit. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caboz is nu in balbezit. Caboz draait met de bal, schiet en ... Carmona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Görbe de bal. Cervi is nu in balbezit. Görbe onderschept slim de pass. Caboz rent richting de bal. Caboz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 24%, Prioro C.F. 76%.
Tarragona Wolves - Prioro C.F. 12:0