Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 沧海足球俱乐部 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11414
沧海足球俱乐部 浪子不回头
七三拳 Tactiek 浪子-A
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 31.8
incredible Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Beder is nu in balbezit. Beder passt de bal in één keer door. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković geeft een hoge lob. Maqueda maakt een snoekduik en kopt de bal. Manshu bokst de bal weg.

6e minuut.
Avram rent richting de bal. Avram geeft een hoge lob. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano schiet op doel. Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 1:0

9e minuut.
Zhaojun met een sublieme pass. Miccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccoli geeft een hoge lob. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 2:0

11e minuut.
Junping kopt de bal weg. Faedda speelt de bal door. Avram is nu in balbezit. Avram met een sublieme pass. Riković is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Beder heeft problemen om de bal te vangen. Beder met een sublieme pass. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Manshu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 3:0

18e minuut.
Maqueda rent richting de bal. Maqueda passt de bal zonder na te denken. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yanan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Riković geeft de bal voor. Beder kopt de bal weg. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 4:0

21e minuut.
Riković is nu in balbezit. Riković heeft problemen om de bal te vangen. Riković probeert naar een medespeler te passen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 5:0

24e minuut.
Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković passt de bal met de wreef. Huajian is nu in balbezit. Gambiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Junping rent richting de bal. Faedda onderschept slim de pass. Faedda geeft een lange en hoge pass. Riković rent richting de bal. Riković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 6:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Junping de bal onder controle te krijgen. Avram is nu in balbezit. Avram geeft een hoge lob. Caihua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambiano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 7:0

40e minuut.
Beder geeft een hoge lob. Gambiano kopt de bal weg. Riković rent richting de bal. Riković haalt uit met een fantastische trap. Manshu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 8:0

45e minuut.
Caihua speelt de bal door. Gaitian is nu in balbezit. Beder verovert de bal door een tackle van achteren. Beder geeft de bal voor. Gambiano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 23%, 浪子不回头 77%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 8:0

47e minuut.
Avram passt de bal in één keer door. Gambiano is nu in balbezit. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković verovert de bal door een tackle van achteren. Riković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Beder kopt de bal weg. Gambiano is nu in balbezit. Riković is nu in balbezit. Riković haalt uit met een fantastische trap. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 9:0

51e minuut.
Miccoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beder is nu in balbezit. Beder geeft een lange en hoge pass. Riković springt en kopt de bal. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 10:0

53e minuut.
Beder is nu in balbezit. Beder passt de bal zonder na te denken. Riković rent richting de bal. Riković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Miccoli de bal. Miccoli geeft een lange en hoge pass. Kegang rent richting de bal. Riković onderschept slim de pass. Riković draait met de bal, schiet en ... Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Beder bereikt de bal nog maar net als eerste. Beder passt de bal met de wreef. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 12:0

60e minuut.
Beder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yunhe. Beder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoefkens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gambiano kopt de bal weg. Riković is nu in balbezit. Riković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Riković rent richting de bal. Yanan begaat een overtreding. Riković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Riković de bal. Riković passt de bal zonder na te denken. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 13:0

67e minuut.
Miccoli onderschept slim de pass. Miccoli geeft een hoge lob. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 14:0

69e minuut.
Kegang geeft de bal voor. Riković rent richting de bal. Riković passt de bal met de wreef. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maqueda maakt een snoekduik en kopt de bal. Manshu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueda rent richting de bal. Maqueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 15:0

71e minuut.
Beder geeft een hoge lob. Riković kopt de bal weg. Gambiano rent richting de bal. Gambiano draait met de bal, schiet en ... Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 16:0

75e minuut.
Avram is nu in balbezit. Avram passt de bal in één keer door. Maqueda is nu in balbezit. Daar is Maqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqueda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 17:0

77e minuut.
Yunhe geeft de bal voor. Miccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccoli geeft een hoge lob. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković haalt uit met een fantastische trap. Manshu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Caihua de bal. Avram is nu in balbezit. Avram geeft een lange en hoge pass. Riković is nu in balbezit. Riković schiet op doel. Manshu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zhaojun de bal. Maqueda rent richting de bal. Maqueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 18:0

80e minuut.
Riković onderschept slim de pass. Riković passt de bal in één keer door. Avram met een sublieme pass. Gambiano is nu in balbezit. Gambiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zhaojun met een sublieme pass. Avram rent richting de bal. Avram passt de bal in één keer door. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković draait met de bal, schiet en ... Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković probeert naar een medespeler te passen. Gambiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambiano schiet op doel. Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 19%, 浪子不回头 81%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 19:0