Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vagauna
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6840
panouri de beton prefabricat ELAZIĞSPOR.
coco Tactiek nus
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


17e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Gandín verovert de bal door een tackle van achteren. Gandín speelt de bal door. Hátok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moisander kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghinea de bal. Alparslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alparslan haalt uit met een fantastische trap. Balint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 0:1

36e minuut.
De Winter onderschept slim de pass. De Winter passt de bal met de wreef. Moisander rent richting de bal. Moisander schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghinea de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pazio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Lee onderschept slim de pass. Sun-Lee geeft de bal voor. Hátok rent richting de bal. Hátok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 59%, ELAZIĞSPOR. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 1:1

46e minuut.
Pazdan komt het veld opgelopen. Urbányi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pazio met een sublieme pass. Kamade is nu in balbezit. Kamade passt de bal met de wreef. Pazio geeft de bal voor. Moisander krijgt zijn hoofd ertegen. Balint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Graser komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chang passt de bal met de wreef. Graser rent richting de bal. Graser passt de bal met de wreef. Moisander bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 1:2

71e minuut.
Pazdan is nu in balbezit. Sun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Lee passt de bal in één keer door. Graser rent richting de bal. Graser draait met de bal, schiet en ... Balint bokst de bal weg. Moisander is nu in balbezit. Moisander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 1:3

74e minuut.
Calu geeft een hoge lob. Kamade controleert de bal met de borst. Nowicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamade raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamade zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moisander rent richting de bal. Moisander haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gandín zal de hoekschop nemen. Hátok rent richting de bal. Hátok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 2:3

83e minuut.
Moisander verovert de bal door een tackle van achteren. Moisander met een sublieme pass. Graser heeft problemen om de bal te vangen. Graser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński passt de bal in één keer door. Graser rent richting de bal. Graser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moisander bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisander haalt uit met een fantastische trap. Balint bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Sun-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang is nu in balbezit. Chang speelt de bal door. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser speelt de bal door. Klungelig pakt Moisander de bal. Moisander schiet op doel. Balint werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Graser is nu in balbezit. Graser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 63%, ELAZIĞSPOR. 37%.
panouri de beton prefabricat - ELAZIĞSPOR. 2:4