Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1353
LOSC FC FC ISHIRAHOSHI
442-team Tactiek echine
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirilo met de inworp. Przystał geeft de bal voor. Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nadiroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Galizia met een snelle inworp. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli met een sublieme pass. Neeser rent richting de bal. Neeser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Benesperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - FC ISHIRAHOSHI 1:0

18e minuut.
Nadiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mello de Andrade rent richting de bal. Nadiroğlu onderschept slim de pass. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - FC ISHIRAHOSHI 2:0

21e minuut.
Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia passt de bal met de wreef. Neeser is nu in balbezit. Neeser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia geeft een hoge lob. Nadiroğlu springt en kopt de bal. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Jourda geeft een lange en hoge pass. Calabro is nu in balbezit. Calabro met een sublieme pass. Neeser heeft problemen om de bal te vangen. Neeser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Galizia passt de bal met de wreef. Przystał heeft problemen om de bal te vangen. Przystał probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Pleimelding de bal. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser rent richting de bal. Neeser schiet op doel. Benesperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - FC ISHIRAHOSHI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 38%, FC ISHIRAHOSHI 62%.
LOSC FC - FC ISHIRAHOSHI 3:0

64e minuut.
Katzenstein geeft de bal voor. Calabro probeert naar een medespeler te passen. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mostowiak de bal. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Jourda geeft een lange en hoge pass. Briand bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo onderschept slim de pass. Crepaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Neveu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lucaciu controleert de bal met de borst. Lucaciu passt de bal in één keer door. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pressato rent richting de bal. Pressato geeft een hoge lob. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft de bal voor. Nadiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Benesperi bokst de bal weg.

74e minuut.
Cirilo geeft de bal voor. Klungelig pakt Jourda de bal. Neeser onderschept slim de pass. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spinelli rent richting de bal. Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Pleimelding is nu in balbezit. Neeser verovert de bal door een tackle van achteren. Neeser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Salpietra passt de bal zonder na te denken. Calabro rent richting de bal. Calabro probeert naar een medespeler te passen. Neeser rent richting de bal. Neeser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 47%, FC ISHIRAHOSHI 53%.
LOSC FC - FC ISHIRAHOSHI 3:0