Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria Srbija
Srbija Tactiek 5-2-1-2b
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
77.9 gemiddelde waardering 78.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


14e minuut.
Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić passt de bal in één keer door. Kolarić probeert naar een medespeler te passen. Bandulaja is nu in balbezit. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Iochev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gadzhev passt de bal in één keer door. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov passt de bal zonder na te denken. Iochev is nu in balbezit. Iochev schiet op doel. Božinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Nacev geeft een hoge lob. Stojšić rent richting de bal. Petlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. Božinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Srbija 1:0

33e minuut.
Ješić met een sublieme pass. Slavković geeft een hoge lob. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić schiet op doel. Iochev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria - Srbija 1:1

35e minuut.
Lyubomirov speelt de bal door. Hristolov met een sublieme pass. Iochev is nu in balbezit. Iochev draait met de bal, schiet en ... Božinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Srbija 2:1

38e minuut.
Ristović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Geranski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iochev is nu in balbezit. Iochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Srbija 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 44%, Srbija 56%.
Bulgaria - Srbija 3:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iochev niet meer kan verder spelen. Karabashev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lyubomirov geeft een lange en hoge pass. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov passt de bal in één keer door. Iochev rent richting de bal. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Božinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov passt de bal met de wreef. Iochev is nu in balbezit. Iochev draait met de bal, schiet en ... Božinović bokst de bal weg.

56e minuut.
Geranski neemt vlug de vrije trap. Vuković rent richting de bal. Iochev onderschept slim de pass. Iochev schiet op doel. Božinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Srbija 4:1

68e minuut.
Kolarić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yanev komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buitenspel voor Ristović. Goede buitenspelval van de verdediging. Serafimović komt het veld opgelopen. Knez komt het veld opgelopen. Kaundjiev komt het veld opgelopen. Nenezić komt het veld opgelopen. Končarević komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Ješić is nu in balbezit. Ješić passt de bal in één keer door. Serafimović rent richting de bal. Serafimović schiet op doel. Karabashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 37%, Srbija 63%.
Bulgaria - Srbija 4:1