Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7814
Latający Cyrk Nieznajomego KS Mądre Szerszenie
new_IIaL Tactiek Na V lige
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


14e minuut.
Moncini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domenica met de inworp. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tararache passt de bal in één keer door. Wujaszczyk speelt de bal door. Węglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Charłampowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tararache passt de bal in één keer door. Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentinov geeft de bal voor. Parysow is nu in balbezit. Parysow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 1:0

26e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Lopez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Parysow neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Teruzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 2:0

28e minuut.
Cuervo Simón kopt de bal weg. Valentinov heeft problemen om de bal te vangen. Parysow bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysow draait met de bal, schiet en ... Teruzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 3:0

35e minuut.
Wujaszczyk passt de bal in één keer door. Tylinski rent richting de bal. Tylinski geeft een lange en hoge pass. Zgoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 57%, KS Mądre Szerszenie 43%.
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 3:1

47e minuut.
Tylinski passt de bal in één keer door. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki begaat een overtreding. Węglocki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Benítez Pineda speelt de bal door. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón met een sublieme pass. Parysow is nu in balbezit. Parysow haalt uit met een fantastische trap. Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parysow is nu in balbezit. Parysow geeft de bal voor. Ciubotariu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kura passt de bal in één keer door. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón speelt de bal door. Parysow is nu in balbezit. Parysow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Benítez Pineda met een sublieme pass. Nartowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wujaszczyk. Nartowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nartowski kan niet meer verder spelen. Lopes komt het veld opgelopen. Tylinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Selmani komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cuervo Simón kan de bal niet met de borst controleren. Kiełczykowski begaat een overtreding. Cuervo Simón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuervo Simón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chomiński kopt de bal weg. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 4:1

78e minuut.
Lopes onderschept slim de pass. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Parysow is nu in balbezit. Parysow draait met de bal, schiet en ... Teruzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 5:1

84e minuut.
Benítez Pineda probeert naar een medespeler te passen. Lopes rent richting de bal. Lopes passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Teruzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 57%, KS Mądre Szerszenie 43%.
Latający Cyrk Nieznajomego - KS Mądre Szerszenie 5:1