Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 11:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Misr
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17950
Misr Sénégal
angry LION Tactiek Egypt3
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 69.5
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


9e minuut.
Thioub raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barry komt het veld opgelopen.

17e minuut.
El-Mahdy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salif Keita met de inworp. Sy is nu in balbezit. Sy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
El-Merghany is nu in balbezit. Sy probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft de bal voor. Correa springt en kopt de bal. Nassef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Abdel Megeed is nu in balbezit. Abdel Megeed passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Nassef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Sénégal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 61%, Sénégal 39%.
Misr - Sénégal 0:1

60e minuut.
Inworp. Bastawy komt het veld opgelopen. Nazeem komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Bouba Khadam komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bastawy passt de bal in één keer door. Nazeem heeft problemen om de bal te vangen. Nazeem passt de bal met de wreef. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Amadou Tall komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sy passt de bal in één keer door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba passt de bal in één keer door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sy kopt de bal weg. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bastawy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastawy krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nazeem probeert naar een medespeler te passen. Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Zahid is nu in balbezit. Zahid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misr - Sénégal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 57%, Sénégal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr - Sénégal 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash is nu in balbezit. Gawdat met een sublieme pass. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Sénégal 2:1

94e minuut.
Inworp. Latorre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouba Khadam speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

104e minuut.
Zahid passt de bal met de wreef. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouba Khadam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 61%, Sénégal 39%.
Misr - Sénégal 2:1

119e minuut.
Bouba Khadam rent richting de bal. El-Atrash is nu in balbezit. Gawdat speelt de bal door. Zahid rent richting de bal. Zahid schiet op doel. Mbaye Nder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 56%, Sénégal 44%.
Misr - Sénégal 2:1