Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó India
Down_Under Tactiek Bam Bam
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
73.9 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Mehul rent richting de bal. Mehul passt de bal met de wreef. Shaukat is nu in balbezit. Shaukat geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Harshvardhan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sundaramoorthy de bal. Yutong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yutong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Yuanzhang probeert naar een medespeler te passen. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin geeft de bal voor. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 1:0

21e minuut.
Yonglin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuanzhang rent richting de bal. Met opzet legt Shaukat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Shaukat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shaukat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yuanzhang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuanzhang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weiwei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 2:0

30e minuut.
Yuanzhang kan de bal niet met de borst controleren. Srikrisna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiwei. Weiwei krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang geeft een hoge lob. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei draait met de bal, schiet en ... Inesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 3:0

35e minuut.
Yonglin met de inworp. Yuanzhang probeert naar een medespeler te passen. Yonglin geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang maakt een snoekduik en kopt de bal. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 4:0

38e minuut.
Yashodhan passt de bal met de wreef. Yuanji met een sublieme pass. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin geeft de bal voor. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yuanzhang passt de bal zonder na te denken. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin passt de bal zonder na te denken. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 5:0

43e minuut.
Yashodhan is nu in balbezit. Yashodhan geeft de bal voor. Sundaramoorthy kopt de bal weg. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 46%, India 54%.
Zhōngguó - India 5:0

46e minuut.
Pavan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sundaramoorthy verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaramoorthy passt de bal in één keer door. Harshvardhan met een sublieme pass. Yashodhan geeft een hoge lob. Sundaramoorthy maakt een snoekduik en kopt de bal. Dongming bokst de bal weg.

56e minuut.
Yuanji met een sublieme pass. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Yuanzhang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yashodhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nanquan. Nanquan krijgt een gele kaart. Yashodhan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Nanquan is nu in balbezit. Nanquan passt de bal zonder na te denken. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin geeft een hoge lob. Zhuangzhuang springt en kopt de bal. Inesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Nilini komt het veld opgelopen. Arora komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nilini geeft een hoge lob. Arora is nu in balbezit. Fengxian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shrirang zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 5:1

72e minuut.
Yonglin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuanzhang probeert naar een medespeler te passen. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Yonglin geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yuanji probeert naar een medespeler te passen. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Yonglin met een sublieme pass. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang passt de bal met de wreef. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei schiet op doel. Inesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - India 6:1

82e minuut.
Nanquan passt de bal met de wreef. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin met een sublieme pass. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei draait met de bal, schiet en ... Inesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Yonglin met een sublieme pass. Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang met een sublieme pass. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei schiet op doel. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Pavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang onderschept slim de pass. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin draait met de bal, schiet en ... Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kenchammana kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonglin neemt de hoekschop. Weiwei springt en kopt de bal. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Shrirang met een sublieme pass. Arora rent richting de bal. Fengxian rent richting de bal. Arora onderschept slim de pass. Arora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 38%, India 62%.
Zhōngguó - India 6:1