Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shiquita (in memoriam)
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8343
Ataíde F.C Isotopes Strikers
Chupe-me! Tactiek A.2x2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten adequate
very good Passen good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczewski rent richting de bal. Mattos onderschept slim de pass. Mattos schiet op doel. Tilico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 1:0

13e minuut.
Sanz probeert naar een medespeler te passen. Świerczewski is nu in balbezit. Querubim is nu in balbezit. Mattos is nu in balbezit. Mattos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Świerczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Querubim de bal. Querubim passt de bal zonder na te denken. Przesór rent richting de bal. Przesór schiet op doel. Šašlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft de bal voor. Osetek probeert de bal met de borst te controleren. Przesór rent richting de bal. Przesór schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Osetek passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Świerczewski zal de hoekschop nemen. Przesór springt en kopt de bal. Šašlik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 1:1

42e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Świerczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczewski geeft een hoge lob. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór draait met de bal, schiet en ... Šašlik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 62%, Isotopes Strikers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 1:1

49e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim met een sublieme pass. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Querubim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Świerczewski met de inworp. Osetek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerczewski. Świerczewski krijgt een gele kaart. Osetek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Osetek kan niet meer verder spelen. Calisto komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Amantini rent richting de bal. Calisto is nu in balbezit. Przesór begaat een overtreding. Przesór krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Peralta passt de bal in één keer door. Canabrava rent richting de bal. Canabrava met een sublieme pass. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór draait met de bal, schiet en ... Šašlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Świerczewski de bal. Świerczewski probeert naar een medespeler te passen. Calisto is nu in balbezit. Świerczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczewski schiet op doel. Šašlik bokst de bal weg. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczewski schiet op doel. Šašlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calisto rent richting de bal. Świerczewski onderschept slim de pass. Świerczewski schiet op doel. Šašlik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Przesór schiet op doel. Šašlik probeert naar een medespeler te passen. Mattos kopt de bal weg. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos draait met de bal, schiet en ... Tilico bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 2:1

77e minuut.
Świerczewski speelt de bal door. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek probeert naar een medespeler te passen. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Świerczewski speelt de bal door. Calisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór onderschept slim de pass. Przesór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 2:2

85e minuut.
Chloccarelli is nu in balbezit. Chloccarelli geeft een hoge lob. Daar is Calisto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór schiet op doel. Šašlik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Sanz onderschept slim de pass. Sanz passt de bal zonder na te denken. Przesór is nu in balbezit. Przesór draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 57%, Isotopes Strikers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ataíde F.C - Isotopes Strikers 2:2