Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panamá U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9219
Panamá Nippon
Macedonia Tactiek 五二三
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
73.2 gemiddelde waardering 70.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Tejeda passt de bal zonder na te denken. Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Yoshida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Yasuda speelt de bal door. Kina speelt de bal door. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Nippon 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Tejeda de bal. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Córdoba speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Yoshida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mijata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Ishiju passt de bal met de wreef. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Kina onderschept slim de pass. Kina geeft een lange en hoge pass. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka schiet op doel. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kina met een snelle inworp. Ishiju geeft een lange en hoge pass. Kurihara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Nippon 0:2

23e minuut.
Oniki kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardo. Oniki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kina met een snel genomen vrije trap. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki schiet op doel. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Nippon 0:3

37e minuut.
Yoshida probeert naar een medespeler te passen. Tejeda kopt de bal weg. Mijata heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Yoshida bokst de bal weg.

41e minuut.
Ishiju passt de bal met de wreef. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina probeert naar een medespeler te passen. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 31%, Nippon 69%.
Panamá - Nippon 0:3

47e minuut.
Córdoba met een snelle inworp. Barrios rent richting de bal. Tashiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tashiro krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pascual passt de bal met de wreef. Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Betancourt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morris komt het veld opgelopen. Roberts komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kina rent richting de bal. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka passt de bal zonder na te denken. Oniki is nu in balbezit. Oniki draait met de bal, schiet en ... Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Buitenspel voor Naruoka. Goede buitenspelval van de verdediging. Tejeda neemt vlug de vrije trap. Pascual rent richting de bal. Klungelig pakt Pascual de bal. Pascual geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro geeft een hoge lob. Ishiju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Yoshida bokst de bal weg.

78e minuut.
Kina is nu in balbezit. Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Yoshida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 29%, Nippon 71%.
Panamá - Nippon 0:3