Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ΚΩΛ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4093
ΠΙΣΩ ΟΨΗ Θύελλα Ελεούσας
442V Tactiek stefanos
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten excellent
very good Passen weak
adequate Verdedigen solid


12e minuut.
Pic met een sublieme pass. Paravicini heeft problemen om de bal te vangen. Pic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pic krijgt een gele kaart. Paravicini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pausgaard zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kruszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Chortatsis met een sublieme pass. Jorquera is nu in balbezit. Ungureanu begaat een overtreding. Jorquera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszecki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Paravicini geeft een lange en hoge pass. Pausgaard heeft problemen om de bal te vangen. Altıntekin rent richting de bal. Altıntekin haalt uit met een fantastische trap. Kruszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:1

16e minuut.
Zervoulakos met een sublieme pass. Daar is Bălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis geeft een lange en hoge pass. Stefanellis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chortatsis passt de bal met de wreef. Paravicini rent richting de bal. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini onderschept slim de pass. Paravicini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Ungureanu de bal. Stefanellis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chortatsis neemt de hoekschop. Jorquera springt en kopt de bal. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Altıntekin is nu in balbezit. Wright onderschept slim de pass. Wright passt de bal zonder na te denken. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paravicini passt de bal zonder na te denken. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Altıntekin is nu in balbezit. Altıntekin haalt uit met een fantastische trap. Kruszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:3

40e minuut.
Tselementes passt de bal zonder na te denken. Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis passt de bal in één keer door. Jorquera rent richting de bal. Jorquera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 46%, Θύελλα Ελεούσας 54%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:3

52e minuut.
Altıntekin passt de bal in één keer door. Pausgaard is nu in balbezit. Gruszecki begaat een overtreding. Gruszecki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Wright geeft de bal voor. Jorquera kopt de bal weg. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanellis draait met de bal, schiet en ... Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Altıntekin speelt de bal door. Paravicini is nu in balbezit. Met opzet legt Gruszecki zijn tegenspeler op de grond. Gruszecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Pausgaard rent richting de bal. Altıntekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin passt de bal zonder na te denken. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:4

69e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Pic is nu in balbezit. Paravicini verovert de bal door een tackle van achteren. Paravicini draait met de bal, schiet en ... Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pausgaard rent richting de bal. Altıntekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin speelt de bal door. Paravicini rent richting de bal. Paravicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Altıntekin probeert naar een medespeler te passen. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Paravicini is nu in balbezit. Paravicini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paravicini is nu in balbezit. Pausgaard is nu in balbezit. Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pic de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas onderschept slim de pass. Kostoulas passt de bal zonder na te denken. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 54%, Θύελλα Ελεούσας 46%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Θύελλα Ελεούσας 0:4