Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potatopolis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7396
FC Potatoes chinos F.C.
Patatactica 3 Tactiek 5-2-1-2p
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten incredible
adequate Passen incredible
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Toxqui met een snelle inworp. Esquivel speelt de bal door. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft de bal voor. Brisuela krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Barbosa rent richting de bal. Sedano rent richting de bal. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:1

3e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Yegros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Brisuela kopt de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:2

14e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft de bal voor. Brisuela rent richting de bal. Brisuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:3

16e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel passt de bal met de wreef. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cuesta onderschept slim de pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Velázquez rent richting de bal. Velázquez haalt uit met een fantastische trap. Bloor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Hongfu rent richting de bal. Hongfu geeft een hoge lob. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Brisuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado rent richting de bal. Brisuela onderschept slim de pass. Brisuela haalt uit met een fantastische trap. Yegros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:4

28e minuut.
Andrade passt de bal zonder na te denken. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel passt de bal met de wreef. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Yegros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Brisuela rent richting de bal. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Yegros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 77%, chinos F.C. 23%.
FC Potatoes - chinos F.C. 0:5

53e minuut.
Vega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toxqui met de inworp. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft de bal voor. Yegros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Velázquez kopt de bal weg. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández geeft een lange en hoge pass. Brisuela is nu in balbezit. Brisuela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Esquivel passt de bal zonder na te denken. Andrade met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Brisuela krijgt zijn hoofd ertegen. Yegros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een hoge lob. Brisuela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:6

63e minuut.
Loera geeft de bal voor. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Yegros probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel met een sublieme pass. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui geeft een hoge lob. Yegros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toxqui rent richting de bal. Toxqui geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Preciado geeft een lange en hoge pass. Maldonado rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa schiet op doel. Yegros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa geeft de bal voor. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:7

71e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een hoge lob. Barbosa kopt de bal weg. Daar is Toxqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. Yegros bokst de bal weg. Sedano rent richting de bal. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:8

72e minuut.
Guardado komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Toxqui kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Redondo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Esquivel passt de bal met de wreef. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Yegros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:9

76e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:10

78e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Yegros bokst de bal weg. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta passt de bal zonder na te denken. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Preciado probeert naar een medespeler te passen. Esquivel speelt de bal door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Yegros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:11

88e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado rent richting de bal. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Yegros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft de bal voor. Barbosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - chinos F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 80%, chinos F.C. 20%.
FC Potatoes - chinos F.C. 0:12