Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OCTAVIO"SABIÁ"ALMEIDA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2244
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK Castelânea
esq Tactiek 2x2def²
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten excellent
average Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Guedes probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lăzărescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu draait met de bal, schiet en ... Pranagal bokst de bal weg.

9e minuut.
Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remanso. Guedes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guedes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soto springt en kopt de bal. Pepper bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 1:0

13e minuut.
Viana probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu schiet op doel. Pranagal bokst de bal weg. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 1:1

15e minuut.
Lăzărescu met de inworp. Guedes rent richting de bal. Guedes geeft de bal voor. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto speelt de bal door. Klungelig pakt Guedes de bal. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Soto kopt de bal weg. Pikachu controleert de bal met de borst. Guedes met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pikachu neemt de hoekschop. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Pranagal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 1:2

39e minuut.
Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Guedes kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 2:2

40e minuut.
Pikachu speelt de bal door. Praxedes met een sublieme pass. Klungelig pakt Burlacu de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap. Pepper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 3:2

43e minuut.
Soto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Büyükses komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pereba speelt de bal door. Estevão rent richting de bal. Estevão geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Pranagal bokst de bal weg. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 45%, Castelânea 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 3:3

47e minuut.
Guedes probeert naar een medespeler te passen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 4:3

49e minuut.
Pikachu rent richting de bal. Pikachu geeft de bal voor. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Pranagal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 5:3

56e minuut.
Guedes passt de bal in één keer door. Vukadinović met een sublieme pass. Turján bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 6:3

61e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Klungelig pakt Vukadinović de bal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 7:3

72e minuut.
Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba geeft een lange en hoge pass. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 8:3

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guedes zal de hoekschop nemen. Lăzărescu is nu in balbezit. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 9:3

79e minuut.
Inworp. Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikachu rent richting de bal. Pikachu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 9:4

81e minuut.
Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Pikachu is nu in balbezit. Met opzet legt Büyükses zijn tegenspeler op de grond. Büyükses krijgt een gele kaart. Pikachu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pikachu kan niet meer verder spelen. Albertocchi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lăzărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albertocchi probeert de bal met de borst te controleren. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 10:4

88e minuut.
Pepper trapt de bal weg. Lăzărescu kopt de bal weg. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Pranagal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 10:5

89e minuut.
Estevão geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu met een snelle inworp. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 48%, Castelânea 52%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Castelânea 10:5