Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sianowie Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4661
FC Sianowie GKS Tychy`71
k2 v2.0 Tactiek Na próbę
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 34
incredible Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Jachacz met de inworp. Zmyślony geeft een hoge lob. Gałczyński met een sublieme pass. Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irmisch rent richting de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 1:0

11e minuut.
Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak probeert naar een medespeler te passen. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 2:0

12e minuut.
Joliet met een sublieme pass. Zieńczuk geeft de bal voor. Biesiekierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Miszczak de bal. Miszczak schiet op doel. Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. Skibickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 3:0

16e minuut.
Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Zmyślony is nu in balbezit. Biesiekierski begaat een overtreding. Biesiekierski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een hoge lob. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goryl de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Aszer speelt de bal door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biesiekierski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 4:0

30e minuut.
Miszczak passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer geeft de bal voor. Irmisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 5:0

33e minuut.
Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch passt de bal met de wreef. Biesiekierski rent richting de bal. Biesiekierski schiet op doel. Skibickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 6:0

36e minuut.
Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch verovert de bal door een tackle van achteren. Irmisch passt de bal zonder na te denken. Miszczak heeft problemen om de bal te vangen. Miszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aszer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Skibickas bokst de bal weg. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. Skibickas probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Talarek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 7:0

38e minuut.
Biesiekierski passt de bal zonder na te denken. Rosolen met een sublieme pass. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Aszer speelt de bal door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Miszczak is nu in balbezit. Irmisch rent richting de bal. Irmisch schiet op doel. Skibickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 21%, GKS Tychy`71 79%.
FC Sianowie - GKS Tychy`71 8:0

54e minuut.
Rosolen geeft een lange en hoge pass. Irmisch kopt de bal weg. Miszczak is nu in balbezit. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beilinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beilinson geeft een lange en hoge pass. Rosolen rent richting de bal. Rosolen geeft een hoge lob. Miszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Skibickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Beilinson de bal. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joliet met een snelle inworp. Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Miszczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 9:0

58e minuut.
Fyda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aszer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zmyślony kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosolen de bal. Rosolen speelt de bal door. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Skibickas met een harde bal richting middenveld. Joliet kopt de bal weg. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch schiet op doel. Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Zmyślony rent richting de bal. Biesiekierski onderschept slim de pass. Biesiekierski passt de bal in één keer door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.

64e minuut.
Rosolen met een sublieme pass. Joliet is nu in balbezit. Joliet met een sublieme pass. Klungelig pakt Irmisch de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski passt de bal met de wreef. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski speelt de bal door. Joliet speelt de bal door. Daar is Irmisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irmisch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak passt de bal zonder na te denken. Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski draait met de bal, schiet en ... Skibickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zmyślony heeft problemen om de bal te vangen. Zmyślony met een sublieme pass. Biesiekierski met een sublieme pass. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Zieńczuk geeft de bal voor. Biesiekierski kopt de bal weg. Irmisch rent richting de bal. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. Skibickas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Aszer rent richting de bal. Aszer met een sublieme pass. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Aszer geeft een hoge lob. Jachacz is nu in balbezit. Aszer onderschept slim de pass. Aszer geeft een hoge lob. Irmisch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 10:0

87e minuut.
Miszczak geeft een lange en hoge pass. Joliet rent richting de bal. Joliet probeert naar een medespeler te passen. Irmisch rent richting de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Irmisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Biesiekierski de bal. Biesiekierski geeft de bal voor. Miszczak springt en kopt de bal. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - GKS Tychy`71 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 9%, GKS Tychy`71 91%.
FC Sianowie - GKS Tychy`71 11:0