Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10080
Lietuva Perú
nvm2wingblock Tactiek Peru_CTD_td
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
77.7 gemiddelde waardering 74
outstanding Schieten formidable
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


4e minuut.
Idzelis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alksnis de bal. Alksnis geeft een hoge lob. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Ternero bokst de bal weg.

40e minuut.
Idzelis passt de bal zonder na te denken. Labarthe onderschept slim de pass. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas schiet op doel. Ternero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Perú 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 72%, Perú 28%.
Lietuva - Perú 1:0

46e minuut.
Plienaitis komt het veld opgelopen. Lazarte komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konaverskis zal de hoekschop nemen. Zeligmanas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Perú 2:0

60e minuut.
Idzelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzelis geeft een hoge lob. Labarthe heeft problemen om de bal te vangen. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. Ternero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dvailis rent richting de bal. Lazarte onderschept slim de pass. Kramarauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramarauskas krijgt een gele kaart. Lazarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guzmán komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Kramarauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramarauskas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán passt de bal met de wreef. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto passt de bal met de wreef. Šalajevas onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Idzelis geeft de bal voor. Zeligmanas is nu in balbezit. Labarthe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labarthe krijgt een gele kaart. Zeligmanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burkus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ternero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 57%, Perú 43%.
Lietuva - Perú 2:0