Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Krzna Lukow Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6211
Krzna Lukow aspro-nero
Taktyka-1 Tactiek pierwsza
47% Balbezit 53%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 57.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Kanarellis met een snelle inworp. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso kopt de bal weg. Berrigan heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 1:0

5e minuut.
Aymerich controleert de bal met de borst. Schafranek onderschept slim de pass. Schafranek speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berrigan speelt de bal door. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft een hoge lob. Caruso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aymerich geeft een lange en hoge pass. Aglietti kopt de bal weg. Nikhil rent richting de bal. Nikhil geeft een hoge lob. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen. Borselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Schafranek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanarellis geeft een hoge lob. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 2:0

12e minuut.
Caruso geeft een hoge lob. Mensah met een sublieme pass. Schafranek probeert naar een medespeler te passen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schafranek met een sublieme pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 3:0

16e minuut.
Schafranek is nu in balbezit. Schafranek speelt de bal door. Caruso is nu in balbezit. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Mensah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Schafranek passt de bal zonder na te denken. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis speelt de bal door. Caruso heeft problemen om de bal te vangen. Caruso schiet op doel. Mensah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kanarellis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis geeft de bal voor. Berrigan heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
van Breukelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek passt de bal in één keer door. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Mensah bokst de bal weg.

24e minuut.
Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Berrigan kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Caruso schiet op doel. Mensah bokst de bal weg.

26e minuut.
Kanarellis speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrigan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onofrei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Caruso neemt zijn aanloop. Mensah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 4:0

40e minuut.
Ascano verovert de bal door een tackle van achteren. Ascano met een sublieme pass. Kanarellis met een sublieme pass. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Buitenspel voor Küçükbiçmen. Goede buitenspelval van de verdediging. Ascano neemt vlug de vrije trap. Caruso kopt de bal weg. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Mensah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzna Lukow 25%, aspro-nero 75%.
Krzna Lukow - aspro-nero 4:0

52e minuut.
Aymerich speelt de bal door. Ascano speelt de bal door. Kanarellis met een sublieme pass. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Mensah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Galuch geeft een hoge lob. Sizon kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Mensah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 5:0

58e minuut.
Caruso passt de bal in één keer door. Daar is Hafft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafft met een sublieme pass. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Mensah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Borselli speelt de bal door. Kanarellis kopt de bal weg. Daar is Frasca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Galuch kopt de bal weg. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei met een sublieme pass. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caruso raakt geblesseerd tijdens het duel. Onofrei zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mensah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 6:0

70e minuut.
Sizon kopt de bal weg. Daar is van Breukelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei schiet op doel. Mensah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - aspro-nero 7:0

81e minuut.
Schafranek kopt de bal weg. Daar is Kanarellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanarellis probeert naar een medespeler te passen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ... Mensah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzna Lukow 28%, aspro-nero 72%.
Krzna Lukow - aspro-nero 7:0