Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: US Massese 1919 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2009
US Massese 1919 FCBJ
salva 2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 33.4
adequate Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ishtoyan passt de bal in één keer door. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk passt de bal met de wreef. Kitelman is nu in balbezit. Kitelman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voordeckers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - FCBJ 0:1

12e minuut.
Del Giovane met een sublieme pass. Daar is Bellisario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellisario passt de bal zonder na te denken. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascione schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Van Assche speelt de bal door. Pessina is nu in balbezit. Pessina passt de bal zonder na te denken. Jóna rent richting de bal. Jóna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario geeft een hoge lob. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascione haalt uit met een fantastische trap. Smadga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Massese 1919 - FCBJ 1:1

38e minuut.
Klingier geeft een hoge lob. Jóna kopt de bal weg. Klungelig pakt Mackuf de bal. Ascione rent richting de bal. Ascione draait met de bal, schiet en ... Smadga bokst de bal weg.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pessina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grainik is nu in balbezit. Ascione rent richting de bal. Ascione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - FCBJ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 38%, FCBJ 62%.
US Massese 1919 - FCBJ 2:1

46e minuut.
Galluccio is nu in balbezit. Galluccio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pessina met de inworp. Van Assche geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Waller passt de bal met de wreef. Ascione heeft problemen om de bal te vangen. Ascione speelt de bal door. Jóna rent richting de bal. Jóna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Del Giovane de bal. Bellisario onderschept slim de pass. Bellisario speelt de bal door. Ascione is nu in balbezit. Ascione schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Walendziuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Volnerman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pessina is nu in balbezit. Pessina speelt de bal door. Bellisario is nu in balbezit. Jóna is nu in balbezit. Jóna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Galluccio geeft een hoge lob. Turecki heeft problemen om de bal te vangen. Grainik is nu in balbezit. Ascione rent richting de bal. Ascione draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 36%, FCBJ 64%.
US Massese 1919 - FCBJ 2:1