Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Süper Gençlik Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2727
Süper Gençlik FC Ursus Warszawa
Tek Kale Tactiek 2
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
32.7 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Kuzuv kopt de bal weg. Szczygielski geeft een hoge lob. Dacosta speelt de bal door. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tellioğlu geeft een hoge lob. Szczygielski kopt de bal weg. Bağ rent richting de bal. Bağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 0:1

12e minuut.
Azim met een sublieme pass. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal in één keer door. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Kasimír zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turgut geeft een hoge lob. Bağ kan de bal niet met de borst controleren. Bağ schiet op doel. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Fazilet de bal. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ passt de bal met de wreef. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dacosta passt de bal met de wreef. Kasimír rent richting de bal. Mateja begaat een overtreding. Mateja krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Grzechowiak kopt de bal weg. Bağ is nu in balbezit. Grbović rent richting de bal. Grbović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 0:2

24e minuut.
Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:2

29e minuut.
Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Bağ is nu in balbezit. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski draait met de bal, schiet en ... Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Grbović rent richting de bal. Grbović probeert naar een medespeler te passen. Bağ rent richting de bal. Bağ schiet op doel. Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:3

41e minuut.
Grzechowiak onderschept slim de pass. Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fay de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. Bağ springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Azim de bal. Azim geeft een lange en hoge pass. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ haalt uit met een fantastische trap. Bac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:4

45e minuut.
Muskietorz komt het veld opgelopen. Góngora komt het veld opgelopen. Dimitrescu komt het veld opgelopen. Fulconi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulconi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczygielski speelt de bal door. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 70%, FC Ursus Warszawa 30%.
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:4

46e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal in één keer door. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... Szczygielski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fulconi is nu in balbezit. Fulconi geeft een hoge lob. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:5

60e minuut.
Turgut is nu in balbezit. Turgut geeft een hoge lob. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... Bac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:6

65e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz speelt de bal door. Góngora rent richting de bal. Góngora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bağ geeft de bal voor. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal in één keer door. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Góngora heeft problemen om de bal te vangen. Góngora passt de bal in één keer door. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ draait met de bal, schiet en ... Bac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:7

82e minuut.
Fulconi geeft een hoge lob. Muskietorz geeft de bal voor. Dimitrescu kopt de bal weg. Bağ is nu in balbezit. Bağ draait met de bal, schiet en ... Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:8

84e minuut.
Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski passt de bal met de wreef. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:9

89e minuut.
Góngora passt de bal met de wreef. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Bağ is nu in balbezit. Bağ draait met de bal, schiet en ... Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 71%, FC Ursus Warszawa 29%.
Süper Gençlik - FC Ursus Warszawa 1:9