Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
TRANS X Maldini F.C
eso Tactiek New generation
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 44.4
outstanding Schieten average
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Kramski is nu in balbezit. Seguin met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 1:0

3e minuut.
Kudlik onderschept slim de pass. Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss begaat een overtreding. Vasilka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carré met een snel genomen vrije trap. Vasilka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fejkiel met de inworp. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 2:0

12e minuut.
Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan begaat een overtreding. Genchev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Seguin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Naliwajko met een harde bal richting middenveld. Yáñez kopt de bal weg. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naliwajko trapt de bal weg. Ðoković kopt de bal weg. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka draait met de bal, schiet en ... Naliwajko bokst de bal weg.

21e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Yáñez met een sublieme pass. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 3:0

27e minuut.
Genchev rent richting de bal. Seguin probeert naar een medespeler te passen. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 4:0

28e minuut.
Vasilka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudlik. Vasilka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carré zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka schiet op doel. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lippai met een sublieme pass. Daar is Freistoss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguin rent richting de bal. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka draait met de bal, schiet en ... Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 5:0

41e minuut.
Vasilka kopt de bal weg. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin passt de bal zonder na te denken. Kramski heeft problemen om de bal te vangen. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 6:0

41e minuut.
Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin rent richting de bal. Seguin speelt de bal door. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ... Naliwajko bokst de bal weg.

45e minuut.
Péreira geeft de bal voor. Inworp. Dendoncker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obal geeft een hoge lob. Canay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 36%, Maldini F.C 64%.
TRANS X - Maldini F.C 6:0

47e minuut.
Obal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez passt de bal zonder na te denken. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Obal rent richting de bal. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunboyacyan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré met een sublieme pass. Kudlik is nu in balbezit. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel. Naliwajko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Vasilka rent richting de bal. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tunboyacyan de bal onder controle te krijgen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Moldenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Carré onderschept slim de pass. Carré passt de bal in één keer door. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Seguin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carré geeft de bal voor. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carré neemt de hoekschop. Kramski krijgt zijn hoofd ertegen. Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 7:0

66e minuut.
Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli passt de bal met de wreef. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Kramski rent richting de bal. Kramski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Yáñez met de inworp. Aquaro is nu in balbezit. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vasilka passt de bal zonder na te denken. Kramski rent richting de bal. Fejkiel rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 8:0

71e minuut.
Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré speelt de bal door. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 9:0

73e minuut.
Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez rent richting de bal. Met opzet legt Freistoss zijn tegenspeler op de grond. Freistoss krijgt een gele kaart. Yáñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomašević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kudlik de bal. Carré is nu in balbezit. Carré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Carré passt de bal zonder na te denken. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev onderschept slim de pass. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 10:0

79e minuut.
Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 11:0

82e minuut.
Vasilka rent richting de bal. Vasilka geeft de bal voor. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Naliwajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski passt de bal zonder na te denken. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Maldini F.C 12:0

85e minuut.
Inworp. Fejkiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freistoss rent richting de bal. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez geeft de bal voor. Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 19%, Maldini F.C 81%.
TRANS X - Maldini F.C 12:0