Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1730
Piatra Arsa odette fc
tiki-taka Tactiek aparare2
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 33.1
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Chodoń geeft een hoge lob. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - odette fc 1:0

11e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui passt de bal zonder na te denken. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Gâlcă bokst de bal weg.

22e minuut.
Micsoniu rent richting de bal. Chodoń verovert de bal door een tackle van achteren. Chodoń speelt de bal door. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een hoge lob. Florian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pistrui speelt de bal door. Del Prate is nu in balbezit. Chodoń is nu in balbezit. Del Prate verovert de bal door een tackle van achteren. Del Prate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul geeft de bal voor. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui passt de bal zonder na te denken. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 51%, odette fc 49%.
Piatra Arsa - odette fc 1:0

46e minuut.
Inworp. Chodoń met de inworp. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu geeft een hoge lob. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul geeft een hoge lob. Florian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - odette fc 2:0

61e minuut.
Turbuţan kopt de bal weg. Inworp. Kvistad met een snelle inworp. Chiţul geeft een hoge lob. Obositu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Floruţ komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Funar geeft de bal voor. Klungelig pakt Nicoliţă de bal. Zaharescu is nu in balbezit. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 56%, odette fc 44%.
Piatra Arsa - odette fc 2:0