Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7493
Dinamo1968 dynamoo
konko Tactiek me
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Cozma met een sublieme pass. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Dimitrie rent richting de bal. Rüttimann onderschept slim de pass. Oprişan begaat een overtreding. Rüttimann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rüttimann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fellaini kopt de bal weg. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan rent richting de bal. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oprişan met de inworp. Oprişan speelt de bal door. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Larraza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strašek. Larraza raakt geblesseerd tijdens het duel. Larraza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rüttimann krijgt zijn hoofd ertegen. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 40%, dynamoo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - dynamoo 0:0

56e minuut.
Larraza is nu in balbezit. Larraza geeft een hoge lob. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Maneiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - dynamoo 1:0

57e minuut.
Cozma is nu in balbezit. Cozma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dimitrie de bal. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Puce geeft een hoge lob. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fellaini onderschept slim de pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică geeft de bal voor. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Strašek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fellaini raakt geblesseerd tijdens het duel. Larraza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rüttimann kopt de bal weg. Puce is nu in balbezit. Puce geeft de bal voor. Obrejan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maneiro trapt de bal weg. Puce kopt de bal weg. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann schiet op doel. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Inworp. Puce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trabucci geeft een lange en hoge pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Oprişan passt de bal zonder na te denken. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colmenares. Colmenares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 21%, dynamoo 79%.
Dinamo1968 - dynamoo 1:0