Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Maracana ŁKS Łódź
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10575
Pingwiny Łódź QTS Zeszło
pingwin433 Tactiek 442 test
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 69.1
weak Schieten incredible
good Passen outstanding
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Kraav rent richting de bal. Kraav passt de bal zonder na te denken. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Chodoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:1

7e minuut.
Torjman met een sublieme pass. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft een hoge lob. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Torjman heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro is nu in balbezit. Beksa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camareiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camareiro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:2

16e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft een hoge lob. Daar is Beksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kraav speelt de bal door. Pałysz speelt de bal door. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beksa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:3

20e minuut.
Oncică geeft de bal voor. Sputnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro passt de bal met de wreef. Torjman rent richting de bal. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:4

24e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft een lange en hoge pass. Torjman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:5

27e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Kraav met een sublieme pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Chodoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:6

28e minuut.
Torjman met een sublieme pass. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft de bal voor. Torjman krijgt zijn hoofd ertegen. Sputnik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Camareiro rent richting de bal. Sputnik rent richting de bal. Camareiro onderschept slim de pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:7

38e minuut.
Kraav passt de bal in één keer door. Gnat rent richting de bal. Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torjman de bal. Beksa begaat een overtreding. Beksa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Oncică met de inworp. Mascoli geeft de bal voor. Torjman kopt de bal weg. Kraav geeft de bal voor. Torjman springt en kopt de bal. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Oncică speelt de bal door. Klungelig pakt Kraav de bal. Kraav geeft de bal voor. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Chodoń bokst de bal weg.

42e minuut.
Kraav passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pałysz de bal. Pałysz speelt de bal door. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 86%, QTS Zeszło 14%.
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:7

52e minuut.
Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică passt de bal zonder na te denken. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gnat kan de bal niet met de borst controleren. Camareiro rent richting de bal. Camareiro passt de bal in één keer door. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:8

61e minuut.
Kraav geeft een lange en hoge pass. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gnat de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:9

62e minuut.
Torjman rent richting de bal. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft een hoge lob. Torjman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wiercioch controleert de bal met de borst. Mascoli rent richting de bal. Mascoli passt de bal zonder na te denken. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camareiro rent richting de bal. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Chodoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:10

71e minuut.
Mascoli verovert de bal door een tackle van achteren. Mascoli controleert de bal met de borst. Mascoli speelt de bal door. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:11

73e minuut.
Blacha passt de bal in één keer door. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro rent richting de bal. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:12

80e minuut.
Gnat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncică met een snelle inworp. Klungelig pakt Camareiro de bal. Camareiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraav zal de hoekschop nemen. Oncică geeft een hoge lob. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:13

82e minuut.
Sputnik heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro met een sublieme pass. Oncică heeft problemen om de bal te vangen. Oncică geeft een hoge lob. Torjman krijgt zijn hoofd ertegen. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Oncică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beksa de bal. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gnat rent richting de bal. Camareiro verovert de bal door een tackle van achteren. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:14

86e minuut.
Klungelig pakt Oncică de bal. Oncică met een sublieme pass. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camareiro rent richting de bal. Gnat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camareiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Camareiro neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 80%, QTS Zeszło 20%.
Pingwiny Łódź - QTS Zeszło 0:15