Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: [M]ar del plata Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1274
[M]ar del plata Cuarteto Obrero Fc
Normal Tactiek Andando
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Touriño heeft problemen om de bal te vangen. Angarita is nu in balbezit. Rahma is nu in balbezit. Angarita verovert de bal door een tackle van achteren. Angarita schiet op doel. Biron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Bursaco is nu in balbezit. Sepúlveda onderschept slim de pass. Sepúlveda met een sublieme pass. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk speelt de bal door. Angarita rent richting de bal. Angarita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Cuarteto Obrero Fc 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Touriño de bal. Dutti probeert naar een medespeler te passen. Foyelkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo onderschept slim de pass. Badalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Sơn Tùng de bal. Sơn Tùng passt de bal met de wreef. Zele is nu in balbezit. Angarita verovert de bal door een tackle van achteren. Angarita draait met de bal, schiet en ... Biron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Torres Sayar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagtachian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagtachian passt de bal in één keer door. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tagtachian probeert naar een medespeler te passen. Badalo is nu in balbezit. Foyelkay begaat een overtreding. Foyelkay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 40%, Cuarteto Obrero Fc 60%.
[M]ar del plata - Cuarteto Obrero Fc 0:1

56e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursaco verovert de bal door een tackle van achteren. Bursaco passt de bal met de wreef. Angarita rent richting de bal. Angarita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Kargu rent richting de bal. Uzal onderschept slim de pass. Uzal probeert naar een medespeler te passen. Touriño is nu in balbezit. Touriño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sơn Tùng probeert naar een medespeler te passen. Fırıncıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sơn Tùng rent richting de bal. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sơn Tùng speelt de bal door. Rahma met een sublieme pass. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti geeft de bal voor. Daar is Herner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tagtachian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagtachian passt de bal met de wreef. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Foyelkay passt de bal zonder na te denken. Torres Sayar rent richting de bal. Uzal maakt een afschuwelijke overtreding. Uzal krijgt een gele kaart. Torres Sayar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noszczyk met een snel genomen vrije trap. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Cuarteto Obrero Fc 0:2

88e minuut.
Uzal heeft problemen om de bal te vangen. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Uzal zijn tegenspeler op de grond. Uzal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 51%, Cuarteto Obrero Fc 49%.
[M]ar del plata - Cuarteto Obrero Fc 0:2