Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RSCL1 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2074
RSCL1 WIOSŁAPL
Dieu Tactiek jazda
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Dică de bal. Pintać rent richting de bal. Dică begaat een overtreding. Pintać is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Locatelli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Maqueira onderschept slim de pass. Maqueira met een sublieme pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... İsmayılzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - WIOSŁAPL 0:1

25e minuut.
Maqueira heeft problemen om de bal te vangen. Kasemägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kasemägi geeft een lange en hoge pass. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kasemägi rent richting de bal. Kasemägi geeft een hoge lob. Jabłko is nu in balbezit. Jabłko geeft een hoge lob. Gałuszka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nurk is nu in balbezit. Fornerone speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pintać de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSCL1 - WIOSŁAPL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 41%, WIOSŁAPL 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSCL1 - WIOSŁAPL 1:1

50e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira met een sublieme pass. Sisiak is nu in balbezit. Sisiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milanés trapt de bal weg. Zalomaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sisiak. Sisiak krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jabłko is nu in balbezit. Zalomaev is nu in balbezit. Jabłko begaat een overtreding. Jabłko krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zalomaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Locatelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti onderschept slim de pass. Mammoliti geeft een lange en hoge pass. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Jabłko de bal. Pintać rent richting de bal. Jabłko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jabłko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pintać is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintać legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Grzegorzewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal met de wreef. Kocur is nu in balbezit. Kocur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayache neemt de hoekschop. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - WIOSŁAPL 2:1

77e minuut.
Fornerone geeft een lange en hoge pass. Ruviaro is nu in balbezit. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zalomaev de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ayache geeft de bal voor. Fornerone kopt de bal weg. Dică heeft problemen om de bal te vangen. Ayache geeft een lange en hoge pass. Zalomaev springt en kopt de bal. Grzegorzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 55%, WIOSŁAPL 45%.
RSCL1 - WIOSŁAPL 2:1