Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Będzin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3588
Fc Będzin §uper§tars
dejv Tactiek resat
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş met een sublieme pass. Kobalak heeft problemen om de bal te vangen. Feldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Feldberg draait met de bal, schiet en ... Paal! Casillas bokst de bal weg.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Sullo de bal onder controle te krijgen. Wagefeld rent richting de bal. Daar is Wagefeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - §uper§tars 0:1

10e minuut.
Arcoş rent richting de bal. Arcoş passt de bal met de wreef. Toprak met een sublieme pass. Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Manusovich met een sublieme pass. Arcoş rent richting de bal. Arcoş geeft de bal voor. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Feldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Feldberg speelt de bal door. Grgas is nu in balbezit. Grgas geeft de bal voor. Theodorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Casillas trapt de bal weg van het doel. Toprak kopt de bal weg. Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek bokst de bal weg.

25e minuut.
Hoşgör geeft een hoge lob. Inworp. Ouhssine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis geeft de bal voor. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ouhssine passt de bal in één keer door. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis passt de bal zonder na te denken. Feldberg rent richting de bal. Feldberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Maroslavac kan de bal niet met de borst controleren. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi passt de bal zonder na te denken. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld schiet op doel. Zubek bokst de bal weg. Statu speelt de bal door. Klungelig pakt Wagefeld de bal. Wagefeld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Arcoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprak passt de bal met de wreef. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld passt de bal zonder na te denken. Zubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - §uper§tars 0:2

45e minuut.
Göçkün geeft een hoge lob. Lunghi kopt de bal weg. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... Zubek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - §uper§tars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 54%, §uper§tars 46%.
Fc Będzin - §uper§tars 0:3

47e minuut.
Lunghi kopt de bal weg. Sullo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wagefeld de bal. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - §uper§tars 0:4

53e minuut.
Feldberg rent richting de bal. Feldberg passt de bal in één keer door. Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Kupcewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör geeft een hoge lob. Kupcewicz kopt de bal weg. Feldberg heeft problemen om de bal te vangen. Feldberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kupcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcewicz probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld verovert de bal door een tackle van achteren. Wagefeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Kupcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş begaat een overtreding. Kupcewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Kobalak is nu in balbezit. Kobalak geeft een hoge lob. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Göçkün rent richting de bal. Göçkün geeft de bal voor. Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - §uper§tars 0:5

79e minuut.
Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Kobalak is nu in balbezit. Kobalak geeft de bal voor. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. Zubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 47%, §uper§tars 53%.
Fc Będzin - §uper§tars 0:5