Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1916
KS Woda Mineralna City Abovyan
343_nowa Tactiek Sweep
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Batory met een snelle inworp. Kroyan rent richting de bal. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Kroyan de bal. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Gerets probeert de bal aan de voet te houden. Bakalyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora speelt de bal door. Bonadonna speelt de bal door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olejník heeft problemen om de bal te vangen. Tuomivuo speelt de bal door. Marawan is nu in balbezit. García Artime geeft de bal voor. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen. Bakalyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bocheński met een sublieme pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime geeft de bal voor. Marawan krijgt zijn hoofd ertegen. Bakalyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oprişan geeft een hoge lob. Mexis kopt de bal weg. Olejník rent richting de bal. Olejník schiet op doel. Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rong passt de bal met de wreef. Olejník rent richting de bal. Olejník passt de bal in één keer door. Mexis rent richting de bal. Mexis draait met de bal, schiet en ... Markiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pauletti passt de bal zonder na te denken. García Artime is nu in balbezit. García Artime probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marawan de bal. Marawan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Olejník kan de bal niet met de borst controleren. Olejník geeft een hoge lob. Carassai kopt de bal weg. Batory is nu in balbezit. Batory geeft de bal voor. Paal!

37e minuut.
Pauletti rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Bakalyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 1:0

39e minuut.
Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Batory is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentín. Valentín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 29%, City Abovyan 71%.
KS Woda Mineralna - City Abovyan 1:0

47e minuut.
Kroyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentín met een sublieme pass. García Artime is nu in balbezit. García Artime geeft een lange en hoge pass. Marawan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
García Artime speelt de bal door. Marawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan rent richting de bal. Marawan onderschept slim de pass. Marawan geeft een lange en hoge pass. Bakalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Pauletti is nu in balbezit. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti rent richting de bal. Pauletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:0

53e minuut.
Carassai geeft een lange en hoge pass. García Artime is nu in balbezit. García Artime geeft de bal voor. Marawan springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tuomivuo is nu in balbezit. Tuomivuo geeft een hoge lob. Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Valentín geeft een hoge lob. Marawan maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pauletti met een sublieme pass. Valentín rent richting de bal. Valentín passt de bal zonder na te denken. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boyajyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rong rent richting de bal. Rong speelt de bal door. Olejník is nu in balbezit. Olejník draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:1

62e minuut.
Bonadonna speelt de bal door. Valentín met een sublieme pass. Daar is Vasallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rong neemt de hoekschop. Boyajyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:2

65e minuut.
Xingyuan is nu in balbezit. Xingyuan passt de bal in één keer door. Tuomivuo onderschept slim de pass. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Boyajyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Commer komt het veld opgelopen. Carassai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Artime is nu in balbezit. García Artime passt de bal in één keer door. Marawan rent richting de bal. Marawan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Mateev komt het veld opgelopen. Waz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Mateev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Artime is nu in balbezit. García Artime passt de bal in één keer door. Marawan heeft problemen om de bal te vangen. Marawan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gerets probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan rent richting de bal. Carassai begaat een overtreding. Carassai krijgt een gele kaart. Boyajyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Boyajyan kan niet meer verder spelen. Arcruni komt het veld opgelopen. Núñez met een snel genomen vrije trap. Mateev heeft problemen om de bal te vangen. Mateev geeft een hoge lob. Markiewicz bokst de bal weg. Mexis rent richting de bal. Mexis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:3

80e minuut.
Daar is Marawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marawan probeert naar een medespeler te passen. Núñez is nu in balbezit. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Bakalyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gerets geeft de bal voor. Ðức Khải maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mexis rent richting de bal. Mexis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:4

87e minuut.
Waz is nu in balbezit. Gerets begaat een overtreding. Waz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baveyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 35%, City Abovyan 65%.
KS Woda Mineralna - City Abovyan 2:4