Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7987
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten redelijk
goed Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Žilavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrion is nu in balbezit. Carrion speelt de bal door. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Treściński de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diviak met een snelle inworp. Barredo is nu in balbezit. Barredo draait met de bal, schiet en ... Hanza bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barredo neemt de hoekschop. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrijević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević met een sublieme pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Costenco bokst de bal weg.

35e minuut.
Muscò geeft een lange en hoge pass. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak onderschept slim de pass. Diviak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:0

36e minuut.
Diviak met een snelle inworp. Carrion is nu in balbezit. Carrion passt de bal zonder na te denken. Diviak rent richting de bal. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrion de bal. Žilavý rent richting de bal. Žilavý schiet op doel. Hanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 45%, Arsenal Prague 55%.
Raptor - Arsenal Prague 1:0

56e minuut.
Mannaro speelt de bal door. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptor - Arsenal Prague 1:1

70e minuut.
Diviak met een snelle inworp. Dimitrijević kan de bal niet met de borst controleren. Dimitrijević probeert naar een medespeler te passen. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diviak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Hanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carrion passt de bal met de wreef. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević probeert naar een medespeler te passen. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Costenco trapt de bal weg van het doel. Žilavý rent richting de bal. Žilavý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Dimitrijević de bal. Žilavý onderschept slim de pass. Piedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žilavý raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Žilavý kan niet meer verder spelen. Massazza komt het veld opgelopen. Massazza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Costenco de bal onder controle te krijgen. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose speelt de bal door. Massazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Massazza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Massazza rent richting de bal. Massazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:2

89e minuut.
Didenko probeert naar een medespeler te passen. Carrion is nu in balbezit. Massazza onderschept slim de pass. Massazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 46%, Arsenal Prague 54%.
Raptor - Arsenal Prague 1:2