Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Maddalonese Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2658
Real Maddalonese superbrice
Rinnovo2024 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 36.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


9e minuut.
Guarici is nu in balbezit. Giglioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giglioli passt de bal zonder na te denken. Baraschi rent richting de bal. Baraschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abaturov speelt de bal door. Padovan rent richting de bal. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi schiet op doel. Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - superbrice 0:1

15e minuut.
Melinc met een sublieme pass. Padovan probeert de bal aan de voet te houden. Baraschi rent richting de bal. Baraschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - superbrice 0:2

16e minuut.
Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana speelt de bal door. Müller met een sublieme pass. Crespi rent richting de bal. Crespi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baraschi onderschept slim de pass. Baraschi met een sublieme pass. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov draait met de bal, schiet en ... Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - superbrice 0:3

25e minuut.
Müller probeert naar een medespeler te passen. Yiu Cheong rent richting de bal. Yiu Cheong met een sublieme pass. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yiu Cheong geeft de bal voor. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Desreumeux ... Strafschop! Müller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Büyükel probeert naar een medespeler te passen. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov onderschept slim de pass. Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 51%, superbrice 49%.
Real Maddalonese - superbrice 0:3

65e minuut.
Müller passt de bal met de wreef. Crespi is nu in balbezit. Crespi passt de bal met de wreef. Yiu Cheong rent richting de bal. Yiu Cheong haalt uit met een fantastische trap. Gennai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Baraschi verovert de bal door een tackle van achteren. Baraschi speelt de bal door. Desreumeux geeft een hoge lob. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abaturov probeert de bal aan de voet te houden. Giglioli kopt de bal weg. Pedrini is nu in balbezit. Büyükel verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükel schiet op doel. Tavelli bokst de bal weg.

77e minuut.
Desreumeux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Katana met de inworp. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Baraschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraschi passt de bal in één keer door. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel schiet op doel. Tavelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - superbrice 0:4

79e minuut.
Buzea met een sublieme pass. Yiu Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheong heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Cheong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - superbrice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 57%, superbrice 43%.
Real Maddalonese - superbrice 1:4