Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Utopia
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8765
Dreamland Barcalakers
Δανάη69 Tactiek barcalakers
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 49.7
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Inworp. Kolonko met de inworp. Nahum speelt de bal door. Spanos is nu in balbezit. Spanos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 0:1

10e minuut.
Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo geeft een hoge lob. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Carramiñana kopt de bal weg. Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmanakos geeft de bal voor. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tzikas speelt de bal door. Spanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapias rent richting de bal. Kapias geeft de bal voor. Stravolaimis springt en kopt de bal. Eskić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
McGrain onderschept slim de pass. McGrain geeft een hoge lob. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 0:2

34e minuut.
Barmanakos kopt de bal weg. Stravolaimis controleert de bal met de borst. Lakiotis geeft een lange en hoge pass. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spanos speelt de bal door. Wijas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolonko zal de hoekschop nemen. Salaminas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 45%, Barcalakers 55%.
Dreamland - Barcalakers 0:2

46e minuut.
Bonelos komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Skalenakis rent richting de bal. Skalenakis geeft een lange en hoge pass. Kapias geeft de bal voor. Stravolaimis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonelos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:2

65e minuut.
Nahum geeft een lange en hoge pass. Spanos probeert de bal aan de voet te houden. Wijas rent richting de bal. Minga onderschept slim de pass. Minga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salaminas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaminas draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pissas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaminas verovert de bal door een tackle van achteren. Salaminas haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:3

68e minuut.
Barmanakos geeft een lange en hoge pass. McGrain verovert de bal door een tackle van achteren. Kapias is nu in balbezit. Kapias geeft een lange en hoge pass. Kazantzis kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Nahum met een sublieme pass. Minga is nu in balbezit. Minga speelt de bal door. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:4

80e minuut.
McGrain met een sublieme pass. Kolonko rent richting de bal. Kolonko geeft de bal voor. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 1:5

83e minuut.
Minga speelt de bal door. Salaminas rent richting de bal. Calota begaat een overtreding. Calota krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tzikas is nu in balbezit. Spanos onderschept slim de pass. Terzoglou is nu in balbezit. Spanos onderschept slim de pass. Spanos draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Barmanakos rent richting de bal. Barmanakos geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis kopt de bal weg. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ... Bonelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kolonko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Połubiński komt het veld opgelopen. Kapias neemt de hoekschop. Spanos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 49%, Barcalakers 51%.
Dreamland - Barcalakers 1:5