Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Burbach Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4905
FC Burbach FC Plattfuss 08
4132n Tactiek test
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 28.4
good Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Choszowski geeft de bal voor. Josefi probeert naar een medespeler te passen. Dragoun speelt de bal door. Daar is Metzelopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Traverso passt de bal met de wreef. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia met een sublieme pass. Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kaminis geeft een lange en hoge pass. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Choszowski rent richting de bal. Choszowski draait met de bal, schiet en ... Josefi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Traverso speelt de bal door. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia passt de bal zonder na te denken. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Harpers met een sublieme pass. Cinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlert krijgt een gele kaart. Cinar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cinar kan niet meer verder spelen. Franke komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Josefi trapt de bal weg. Daar is Dragoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoun geeft de bal voor. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 31%, FC Plattfuss 08 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Burbach - FC Plattfuss 08 0:0

49e minuut.
Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft de bal voor. Meinert kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaminis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dragoun speelt de bal door. Klungelig pakt Rovine de bal. Rovine geeft de bal voor. Choszowski rent richting de bal. Choszowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dasbach geeft een lange en hoge pass. Dragoun rent richting de bal. Dragoun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaminis de bal. Kaminis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frankfurter rent richting de bal. Inworp. Kancia met de inworp. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Josefi trapt de bal weg. Dragoun rent richting de bal. Dragoun speelt de bal door. Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - FC Plattfuss 08 1:0

86e minuut.
Breynk geeft een hoge lob. Kancia kopt de bal weg. Daar is Kallenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 27%, FC Plattfuss 08 73%.
FC Burbach - FC Plattfuss 08 1:0