Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Rood-Wit Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7030
Rood-Wit Paletstars
Test123 Tactiek rustig
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Burzawa probeert naar een medespeler te passen. Muyters is nu in balbezit. Muyters passt de bal met de wreef. Klusáček geeft de bal voor. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpio Pineda bokst de bal weg. Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu geeft een hoge lob. Inworp. Burzawa met de inworp. Klusáček geeft een hoge lob. Carpio Pineda bokst de bal weg.

15e minuut.
Muyters heeft problemen om de bal te vangen. Pozo rent richting de bal. Kaznaferis speelt de bal door. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Pozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muyters rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Igarashi de bal. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Durando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpio Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rood-Wit - Paletstars 1:1

30e minuut.
Chinţoiu geeft een hoge lob. Lokaj heeft problemen om de bal te vangen. Lokaj met een sublieme pass. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chinţoiu passt de bal in één keer door. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arınç de bal. Arınç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu geeft de bal voor. Pozo kopt de bal weg. Ponk geeft de bal voor. Meszesán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç passt de bal in één keer door. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Solymosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 37%, Paletstars 63%.
Rood-Wit - Paletstars 2:1

51e minuut.
Igarashi passt de bal in één keer door. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński geeft de bal voor. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 3:1

57e minuut.
Igarashi kopt de bal weg. Arınç is nu in balbezit. Papi maakt een afschuwelijke overtreding. Papi krijgt een gele kaart. Arınç raakt geblesseerd tijdens het duel. Durando wilt de vrije trap nemen. Pozo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Solymosi trapt de bal weg van het doel. Lokaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaznaferis de bal. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Meszesán is nu in balbezit. Durando onderschept slim de pass. Durando met een sublieme pass. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ... Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pozo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meszesán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Muyters neemt zijn aanloop. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Twórczyński met een sublieme pass. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo probeert naar een medespeler te passen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 4:1

86e minuut.
Papi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç verovert de bal door een tackle van achteren. Arınç passt de bal in één keer door. Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Riestra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Igarashi de bal onder controle te krijgen. Durando bereikt de bal nog maar net als eerste. Durando geeft de bal voor. Arınç is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 49%, Paletstars 51%.
Rood-Wit - Paletstars 4:1