Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pingui FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 979
Pingui FC Chatran F.C
442-1 Tactiek p.1
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 36.3
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Ottaviani speelt de bal door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Chatran F.C 1:0

19e minuut.
Ermoyan met een snelle inworp. Mäntyvuori geeft een hoge lob. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Salah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mäntyvuori verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyvuori met een sublieme pass. Szczygieł speelt de bal door. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Heffler rent richting de bal. Lippi verovert de bal door een tackle van achteren. Ottaviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi onderschept slim de pass. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ottaviani de bal. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nemcov probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäntyvuori. Nemcov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chetri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lippi heeft problemen om de bal te vangen. Lippi draait met de bal, schiet en ... Rudnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pingui FC - Chatran F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 46%, Chatran F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pingui FC - Chatran F.C 1:1

46e minuut.
Mäntyvuori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naranjo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ţărus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escobar de bal. Nemcov rent richting de bal. Nemcov draait met de bal, schiet en ... Rudnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Escobar met de inworp. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko passt de bal zonder na te denken. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Kubatek de bal. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Barczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Chatran F.C 2:1

87e minuut.
Canizzaro rent richting de bal. Canizzaro geeft een lange en hoge pass. Nemcov kopt de bal weg. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 60%, Chatran F.C 40%.
Pingui FC - Chatran F.C 2:1