Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Silver 47 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2719
Silver 47 Die Halbstarken
F3-1up Tactiek zwanzig
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60.5 gemiddelde waardering 49.3
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Abreu passt de bal zonder na te denken. Kiprusoff is nu in balbezit. Kiprusoff passt de bal in één keer door. Memering is nu in balbezit. Memering haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yañez neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lassalle de bal. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Fabuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 1:0

12e minuut.
Ecos Falsos kopt de bal weg. Mair rent richting de bal. Met opzet legt Memering zijn tegenspeler op de grond. Memering krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ecos Falsos kan de bal niet met de borst controleren. Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez geeft een lange en hoge pass. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Fabuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Väth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. Fabuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Granel Martínez passt de bal zonder na te denken. Kiprusoff probeert naar een medespeler te passen. Fabuš met een sublieme pass. Paul kopt de bal weg. Memering rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Garthoff is nu in balbezit. Juričević met een sublieme pass. Oberender is nu in balbezit. Kiprusoff verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprusoff haalt uit met een fantastische trap. Fabuš bokst de bal weg.

35e minuut.
Oberender rent richting de bal. Kiprusoff onderschept slim de pass. Kiprusoff speelt de bal door. Memering is nu in balbezit. Memering schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 2:0

37e minuut.
van den Hoek met een sublieme pass. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesse is nu in balbezit. Hesse haalt uit met een fantastische trap. Nowak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zasusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ecos Falsos speelt de bal door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal met de wreef. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Luis Enrique passt de bal in één keer door. Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević begaat een overtreding. Juričević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 35%, Die Halbstarken 65%.
Silver 47 - Die Halbstarken 2:0

46e minuut.
Szczoczarz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Luis Enrique passt de bal in één keer door. Klank rent richting de bal. Klank geeft een hoge lob. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een lange en hoge pass. Granel Martínez kopt de bal weg. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Fabuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oberender rent richting de bal. Memering onderschept slim de pass. Memering draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 3:0

50e minuut.
Ecos Falsos heeft problemen om de bal te vangen. Granel Martínez rent richting de bal. Hesse onderschept slim de pass. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Oberender de bal. Memering onderschept slim de pass. Memering haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klank met de inworp. Luis Enrique probeert naar een medespeler te passen. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Luis Enrique kopt de bal weg. Ecos Falsos is nu in balbezit. Daar is Ecos Falsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecos Falsos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair passt de bal met de wreef. Oberender is nu in balbezit. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel. Fabuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul passt de bal zonder na te denken. Memering rent richting de bal. Memering schiet op doel. Fabuš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 4:0

79e minuut.
Daar is Garthoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mair is nu in balbezit. Mair geeft de bal voor. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Zasusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kiprusoff passt de bal met de wreef. Daar is Garthoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel. Fabuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 5:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abreu met de inworp. Juričević speelt de bal door. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel. Zasusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Oberender met de inworp. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Juričević met de inworp. Hesse geeft een hoge lob. Szczoczarz springt en kopt de bal. Zasusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Die Halbstarken 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 41%, Die Halbstarken 59%.
Silver 47 - Die Halbstarken 5:1