Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pitch Please Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6368
Pitch Please Los_Pumas
Alfa 0.06b Tactiek a1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.9 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


24e minuut.
Inworp. Tuñas met een snelle inworp. Moscati is nu in balbezit. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Livre is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel geeft een lange en hoge pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Livre met de inworp. Modry geeft de bal voor. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 47%, Los_Pumas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitch Please - Los_Pumas 0:0

62e minuut.
Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Quisipilina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kozomara onderschept slim de pass. Kozomara geeft de bal voor. Năstăsoiu controleert de bal met de borst. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Quisipilina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Moscati probeert naar een medespeler te passen. Nanu heeft problemen om de bal te vangen. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas schiet op doel. Quisipilina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Los_Pumas 0:1

84e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Livre probeert de bal aan de voet te houden. Hordecki kopt de bal weg. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rangel met de inworp. Bello geeft de bal voor. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Opiela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 66%, Los_Pumas 34%.
Pitch Please - Los_Pumas 0:1