Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:35
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Wódżitsu Style Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6333
Wódżitsu Style FC FC
moja deff Tactiek plokp
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Czarniecki speelt de bal door. Najjar is nu in balbezit. Najjar passt de bal in één keer door. Kudić heeft problemen om de bal te vangen. Kudić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek onderschept slim de pass. Siwek speelt de bal door. Bekilli rent richting de bal. Bekilli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutmacher geeft de bal voor. Brogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli verovert de bal door een tackle van achteren. Bekilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC FC 0:1

22e minuut.
Najjar passt de bal met de wreef. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári schiet op doel. Subacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - FC FC 1:1

23e minuut.
Czarniecki speelt de bal door. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Sárvári rent richting de bal. Sárvári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cansani met een sublieme pass. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz geeft een hoge lob. Sárvári springt en kopt de bal. Subacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC FC 2:1

34e minuut.
Panicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzierski is nu in balbezit. Knápek onderschept slim de pass. Knápek geeft de bal voor. Kudić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Najjar geeft een lange en hoge pass. Subacchi speelt de bal door. Kędzierski kopt de bal weg. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Najjar passt de bal met de wreef. Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudić passt de bal zonder na te denken. Sárvári rent richting de bal. Sárvári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 42%, FC FC 58%.
Wódżitsu Style - FC FC 2:1

46e minuut.
Correa komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec geeft een lange en hoge pass. Acevedo probeert de bal met de borst te controleren. Bekilli rent richting de bal. Bekilli schiet op doel. Pouttu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Feola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czarniecki kopt de bal weg. Şoneriu controleert de bal met de borst. Bekilli onderschept slim de pass. Bekilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz rent richting de bal. Panicz geeft een lange en hoge pass. Subacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC FC 3:1

71e minuut.
Bekilli kopt de bal weg. Cansani is nu in balbezit. Cansani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Najjar de bal. Najjar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Feola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polowczyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kudić rent richting de bal. Czarniecki rent richting de bal. Polowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Cansani onderschept slim de pass. Cansani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Subacchi trapt de bal weg van het doel. Siwek heeft problemen om de bal te vangen. Najjar is nu in balbezit. Najjar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Panicz speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Gustaffson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gustaffson krijgt een gele kaart. Correa raakt geblesseerd tijdens het duel. Correa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek onderschept slim de pass. Siwek met een sublieme pass. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Pouttu bokst de bal weg.

87e minuut.
Panicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Hutmacher de bal. Kudić rent richting de bal. Kudić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 31%, FC FC 69%.
Wódżitsu Style - FC FC 3:1