Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Moldova Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16485
Moldova Cymru
like a 5-2-E-2 Tactiek Piscu
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
76.8 gemiddelde waardering 71.4
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


2e minuut.
Langley speelt de bal door. Clements is nu in balbezit. Clements passt de bal met de wreef. Oster is nu in balbezit. Oster draait met de bal, schiet en ... Goreţchi bokst de bal weg.

5e minuut.
Gladîş met een sublieme pass. Arhiv is nu in balbezit. Cody begaat een overtreding. Cody krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hillman geeft de bal voor. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crasnuhin verovert de bal door een tackle van achteren. Oster onderschept slim de pass. Oster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Clements kopt de bal weg. Aleşin geeft de bal voor. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 1:0

23e minuut.
Ganenco probeert naar een medespeler te passen. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft een hoge lob. Cojucari springt en kopt de bal. Symonds probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aleşin verovert de bal door een tackle van achteren. Aleşin passt de bal met de wreef. Lucinschi geeft een lange en hoge pass. Bucilă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 2:0

29e minuut.
Aleşin geeft een hoge lob. Mash kopt de bal weg. Lucinschi is nu in balbezit. Lucinschi geeft de bal voor. Cojucari springt en kopt de bal. Symonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Aleşin met een sublieme pass. Ganenco speelt de bal door. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft een lange en hoge pass. Bucilă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mash met een sublieme pass. Tobin met een sublieme pass. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap. Goreţchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 2:1

41e minuut.
Arhiv heeft problemen om de bal te vangen. Arhiv speelt de bal door. Daar is Lucinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucinschi geeft een lange en hoge pass. Cojucari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Iţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bordeniuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 40%, Cymru 60%.
Moldova - Cymru 2:1

46e minuut.
Iabanji komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hillman is nu in balbezit. Hillman passt de bal met de wreef. Clements probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. French schiet op doel. Goreţchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Iabanji rent richting de bal. Churchyard verovert de bal door een tackle van achteren. Cojucari onderschept slim de pass. Cojucari schiet op doel. Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 3:1

59e minuut.
Hillman met de inworp. Langley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gladîş. Gladîş krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Langley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hillman met een snel genomen vrije trap. Crasnuhin kopt de bal weg. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. French verovert de bal door een tackle van achteren. French schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Ursachi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ursachi kopt de bal weg. Mash heeft problemen om de bal te vangen. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 4:1

70e minuut.
Timms komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Clements geeft een lange en hoge pass. Gladîş bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Oster haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Iabanji controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drake komt het veld opgelopen. Payne neemt vlug de vrije trap. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gladîş. Gladîş krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Oster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mumford komt het veld opgelopen. Davies komt het veld opgelopen. Armstrong komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ursachi rent richting de bal. Hillman geeft een lange en hoge pass. Oster rent richting de bal. Oster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 4:2

79e minuut.
Drake speelt de bal door. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanda begaat een overtreding. Oster wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oster kan niet meer verder spelen.

81e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal in één keer door. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms draait met de bal, schiet en ... Goreţchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Cymru 4:3

86e minuut.
Armstrong is nu in balbezit. Armstrong geeft een hoge lob. Timms is nu in balbezit. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Crasnuhin met een sublieme pass. Ganenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleşin geeft een lange en hoge pass. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi schiet op doel. Symonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 37%, Cymru 63%.
Moldova - Cymru 4:3