Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13213
Rossiya Österreich
Zadornov Tactiek Maska#5P
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
75.2 gemiddelde waardering 76.9
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen magical


1e minuut.
Plotnikov geeft een lange en hoge pass. Selin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomon. Salomon krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Torvoll rent richting de bal. Torvoll passt de bal zonder na te denken. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft de bal voor. Max springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Torvoll kopt de bal weg. Klungelig pakt Scholz de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholz zal de hoekschop nemen. Torvoll maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Max rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaev. Max raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindek met een snel genomen vrije trap. Max krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Österreich 0:1

31e minuut.
Scholz geeft een hoge lob. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalimov is nu in balbezit. Torvoll verovert de bal door een tackle van achteren. Torvoll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Shalimov rent richting de bal. Torvoll onderschept slim de pass. Zanozin speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 64%, Österreich 36%.
Rossiya - Österreich 0:1

46e minuut.
Prohaska komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Isaev speelt de bal door. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov passt de bal in één keer door. Selin is nu in balbezit. Selin haalt uit met een fantastische trap. Baron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vishnevskij controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teniagin komt het veld opgelopen. Leshchenko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Franzke komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulchiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Baron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossiya - Österreich 1:1

63e minuut.
Kulchiy speelt de bal door. Blume verovert de bal door een tackle van achteren. Leshchenko met een sublieme pass. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gallen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voigt komt het veld opgelopen. Mitterböck komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Bagrov speelt de bal door. Kulchiy probeert naar een medespeler te passen. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzke begaat een overtreding. Selin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuffer komt het veld opgelopen. Kulchiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko passt de bal met de wreef. Plotnikov rent richting de bal. Plotnikov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Österreich 2:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryzhov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Scholz verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft de bal voor. Mitterböck kopt de bal weg. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel. Zanozin bokst de bal weg. Prohaska kopt de bal weg. Kuffer rent richting de bal. Krutikov begaat een overtreding. Krutikov krijgt een gele kaart. Kuffer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuffer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 51%, Österreich 49%.
Rossiya - Österreich 2:1