Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România Slovensko
slovensko2 Tactiek 61w2 new
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
83.2 gemiddelde waardering 78.1
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bumbera probeert naar een medespeler te passen. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obositu. Obositu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Firică probeert naar een medespeler te passen. Obositu met een sublieme pass. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Firică is nu in balbezit. Firică passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Slovensko 1:0

16e minuut.
Obositu passt de bal zonder na te denken. Vlaicu met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Obositu passt de bal zonder na te denken. Vlaicu met een sublieme pass. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Slovensko 2:0

33e minuut.
Spânu is nu in balbezit. Verba verovert de bal door een tackle van achteren. Verba geeft een hoge lob. Pračko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka speelt de bal door. Daar is Verba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verba geeft een lange en hoge pass. Čaňo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kirschner is nu in balbezit. Dumitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România - Slovensko 3:0

41e minuut.
Nechită passt de bal zonder na te denken. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 44%, Slovensko 56%.
România - Slovensko 3:0

48e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Dumitrache is nu in balbezit. Kirschner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirschner krijgt een gele kaart. Dumitrache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitrache zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Budaj bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Firică speelt de bal door. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een lange en hoge pass. Nuţiu springt en kopt de bal. Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Slovensko 4:0

63e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Kubica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuţiu. Nuţiu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Firică passt de bal zonder na te denken. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Nechită is nu in balbezit. Šmid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šmid krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Nechită rent richting de bal. Nechită speelt de bal door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dumitrache stond buitenspel. Boca komt het veld opgelopen. Petrescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bradu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obositu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bumbera probeert naar een medespeler te passen. Fritzka speelt de bal door. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba geeft de bal voor. Pračko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Slovensko 4:1

87e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Ološtiak speelt de bal door. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo onderschept slim de pass. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 38%, Slovensko 62%.
România - Slovensko 4:1