Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gerecse FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4691
Gerecse FC Kamcios
Gerecse Tactiek Kamcios1
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 38
solid Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gromadzki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gromadzki kopt de bal weg. Aceval heeft problemen om de bal te vangen. Garbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbari geeft een hoge lob. Driesen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Toma probeert naar een medespeler te passen. Driesen rent richting de bal. Kapcsos begaat een overtreding. Driesen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garbari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tande probeert naar een medespeler te passen. Toma speelt de bal door. Caraiman rent richting de bal. Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Kamcios 1:0

25e minuut.
Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Driesen is nu in balbezit. Driesen passt de bal zonder na te denken. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zalavári de bal. Zalavári geeft een hoge lob. Caraiman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Garbari probeert naar een medespeler te passen. Toma met een sublieme pass. Kapcsos is nu in balbezit. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Partasides rent richting de bal. De Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu is nu in balbezit. De Leo verovert de bal door een tackle van achteren. De Leo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 51%, Kamcios 49%.
Gerecse FC - Kamcios 1:0

53e minuut.
Toma rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toma met een snelle inworp. Garbari geeft een lange en hoge pass. Caraiman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De Leo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurečka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predeanu. Predeanu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tande speelt de bal door. Zalavári is nu in balbezit. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Missoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Partasides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Partasides krijgt een gele kaart. Predeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Predeanu met een snel genomen vrije trap. Caraiman rent richting de bal. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 38%, Kamcios 62%.
Gerecse FC - Kamcios 1:0