Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC_Milan222 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2714
AC_Milan222 A.C. OMONOIA F.C.
super Tactiek 3412
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Antoniadis rent richting de bal. Xiouroupas geeft een hoge lob. Ayling is nu in balbezit. Dašić onderschept slim de pass. Dašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dašić passt de bal zonder na te denken. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis passt de bal met de wreef. Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Papavasiliou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş onderschept slim de pass. Raif Denktaş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dašić rent richting de bal. Mazowiecki rent richting de bal. Vujanić rent richting de bal. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Thwaites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skotnícký is nu in balbezit. Dašić onderschept slim de pass. Dašić draait met de bal, schiet en ... Thwaites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

16e minuut.
Elcil geeft een lange en hoge pass. Skotnícký controleert de bal met de borst. Dašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 0:2

18e minuut.
Elcil passt de bal zonder na te denken. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş speelt de bal door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Papaioannou rent richting de bal. Janecký begaat een overtreding. Papaioannou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raif Denktaş met een snel genomen vrije trap. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Xiouroupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiouroupas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Camgöz de bal onder controle te krijgen. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Elcil is nu in balbezit. Elcil geeft de bal voor. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 0:3

29e minuut.
Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzavalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:3

31e minuut.
Elcil geeft de bal voor. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić probeert naar een medespeler te passen. Penzavalli is nu in balbezit. Penzavalli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şevketoğlu komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Şevketoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotnícký bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu onderschept slim de pass. Şevketoğlu schiet op doel. Thwaites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:4

44e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki passt de bal met de wreef. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schiet op doel. Thwaites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:5

45e minuut.
Inworp. Xenofidos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 54%, A.C. OMONOIA F.C. 46%.
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:5

59e minuut.
Elcil speelt de bal door. Antoniadis met een sublieme pass. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos heeft problemen om de bal te vangen. Xenofidos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş geeft de bal voor. Mazowiecki is nu in balbezit. Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Thwaites bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:6

68e minuut.
Fierli speelt de bal door. Janecký heeft problemen om de bal te vangen. Janecký passt de bal in één keer door. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Skotnícký legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antoniadis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Thwaites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 39%, A.C. OMONOIA F.C. 61%.
AC_Milan222 - A.C. OMONOIA F.C. 1:7