Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3547
Legia_Warszawa Nigdy Nie Zginie
Trening Tactiek nowatest
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 43.2
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen slecht


1e minuut.
López-Cedrón geeft een lange en hoge pass. Daar is Novais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denning is nu in balbezit. Denning draait met de bal, schiet en ... Pikul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:1

21e minuut.
Novais geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kercher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
López-Cedrón rent richting de bal. López-Cedrón geeft een hoge lob. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 84%, Nigdy Nie Zginie 16%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2

63e minuut.
Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais onderschept slim de pass. Novais geeft de bal voor. Frenz rent richting de bal. Frenz schiet op doel. Hinkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Denning rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabenda zal de hoekschop nemen. Denning krijgt zijn hoofd ertegen. Pikul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 76%, Nigdy Nie Zginie 24%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2