Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir Misr
bidoun jnah new Tactiek angry LION
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
75.5 gemiddelde waardering 66.9
incredible Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Medhat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El-Merghany de bal. Guendouz rent richting de bal. Guendouz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Misr 1:0

5e minuut.
Athmani passt de bal zonder na te denken. Daar is Drid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drid geeft een lange en hoge pass. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj rent richting de bal. Aruj passt de bal in één keer door. Guendouz rent richting de bal. Guendouz draait met de bal, schiet en ... El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad onderschept slim de pass. Assad geeft de bal voor. Drid geeft een hoge lob. Guendouz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Abu al Khayr geeft een hoge lob. Yunus kopt de bal weg. Assad is nu in balbezit. Zahid onderschept slim de pass. Zahid haalt uit met een fantastische trap. Hilmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mansouri passt de bal zonder na te denken. Assad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhat geeft de bal voor. Yunus springt en kopt de bal. Hilmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kamel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawdat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 38%, Misr 62%.
al-Jazā’ir - Misr 1:0

46e minuut.
El-Atrash komt het veld opgelopen.

47e minuut.
El-Merghany rent richting de bal. El-Merghany geeft de bal voor. El-Atrash kopt de bal weg. Zahid is nu in balbezit. Zahid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Gawdat met een sublieme pass. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-Jazā’ir - Misr 1:1

71e minuut.
El Ghandour speelt de bal door. Kourichi kopt de bal weg. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een hoge lob. Guendouz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Misr 2:1

75e minuut.
Aruj met een sublieme pass. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een lange en hoge pass. Guendouz springt en kopt de bal. El Ghandour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Ziaya komt het veld opgelopen. Belkheir komt het veld opgelopen. Belmadi komt het veld opgelopen. Ech-Chergui komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Belkheir speelt de bal door. Ech-Chergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ech-Chergui probeert naar een medespeler te passen. Belmadi rent richting de bal. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ech-Chergui passt de bal in één keer door. Ziaya heeft problemen om de bal te vangen. Ziaya passt de bal met de wreef. Belmadi rent richting de bal. Belmadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bashshar onderschept slim de pass. Bashshar probeert naar een medespeler te passen. Fahas met een sublieme pass. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ech-Chergui geeft de bal voor. Belkheir kopt de bal weg. Belmadi rent richting de bal. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 32%, Misr 68%.
al-Jazā’ir - Misr 2:1