Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Colombia
5-3-2 Centre v2 Tactiek 431w1_GER
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
82.8 gemiddelde waardering 76.3
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


2e minuut.
Kötteritzsch passt de bal met de wreef. Prudlik heeft problemen om de bal te vangen. Prudlik geeft een hoge lob. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Feddersen geeft de bal voor. Wenzel is nu in balbezit. Ariza begaat een overtreding. Wenzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenzel komt bij de bal en schiet. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch geeft de bal voor. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner schiet op doel. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Colombia 1:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reitermaier komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Prudlik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solarte. Prudlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olaf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 34%, Colombia 66%.
Deutschland - Colombia 1:0

51e minuut.
Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reitermaier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gordo komt het veld opgelopen. Suesca komt het veld opgelopen. Kötteritzsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olaf is nu in balbezit. Olaf geeft een lange en hoge pass. Kuffner springt en kopt de bal. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Colombia 2:0

53e minuut.
Malagón speelt de bal door. Solarte is nu in balbezit. Olaf is nu in balbezit. Olaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Abello komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Abello passt de bal in één keer door. Navajas is nu in balbezit. Leguízamo rent richting de bal. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ... Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Suesca stond buitenspel. Villegas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Suesca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biskup komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Pingel rent richting de bal. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft een lange en hoge pass. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pingel passt de bal met de wreef. Jüntgen is nu in balbezit. Jüntgen geeft de bal voor. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Bosshammer komt het veld opgelopen. Yépez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Narkus met de inworp. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een lange en hoge pass. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf schiet op doel. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 44%, Colombia 56%.
Deutschland - Colombia 2:0