Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 11:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Srbija Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16610
Srbija Suomi
5-2-1-2g Tactiek No rules
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
79.6 gemiddelde waardering 80.1
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Liimatta passt de bal met de wreef. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuokkola raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuokkola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Božinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ... Božinović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Suomi 0:1

16e minuut.
Soukkanen is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Näsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soukkanen geeft een hoge lob. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Näsi verovert de bal door een tackle van achteren. Näsi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soukkanen de bal. Soukkanen geeft een hoge lob. Tuokkola springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Butković rent richting de bal. Butković passt de bal zonder na te denken. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een hoge lob. Ristović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kemiläinen met een sublieme pass. Soukkanen is nu in balbezit. Vuković begaat een overtreding. Vuković krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vuković speelt de bal door. Ristović is nu in balbezit. Välinen maakt een afschuwelijke overtreding. Välinen krijgt een gele kaart. Ristović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ristović kan niet meer verder spelen. Nenezić komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Liimatta geeft een hoge lob. Tuokkola kopt de bal weg. Soukkanen rent richting de bal. Soukkanen geeft een lange en hoge pass. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 60%, Suomi 40%.
Srbija - Suomi 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Vuković de bal. Vuković geeft een hoge lob. Bandulaja kopt de bal weg. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić draait met de bal, schiet en ... Arajärvi bokst de bal weg.

49e minuut.
Soukkanen rent richting de bal. Soukkanen passt de bal met de wreef. Liimatta is nu in balbezit. Liimatta geeft een hoge lob. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ruusulaakso onderschept slim de pass. Nenezić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruusulaakso. Ruusulaakso krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bandulaja stond buitenspel. Saarijoki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojalammi komt het veld opgelopen. Markkanen komt het veld opgelopen. Mäntyjärvi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nenezić is nu in balbezit. Käkönen is nu in balbezit. Käkönen passt de bal zonder na te denken. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Končarević komt het veld opgelopen. Knez komt het veld opgelopen. Veselinović komt het veld opgelopen. Kolarić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Markkanen met een snelle inworp. Kolarić probeert naar een medespeler te passen. Veselinović rent richting de bal. Veselinović schiet op doel. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Käkönen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Markkanen probeert naar een medespeler te passen. Ojalammi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuković. Vuković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 49%, Suomi 51%.
Srbija - Suomi 0:1