Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sanderland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1420
FC Sanderland Võru United
taktika Tactiek 3(4)5(34)2(3)
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 42
average Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Janiaczyk rent richting de bal. Katers onderschept slim de pass. Katers speelt de bal door. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu draait met de bal, schiet en ... Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Meri is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 1:0

9e minuut.
Janiaczyk rent richting de bal. Rästa onderschept slim de pass. Rästa passt de bal zonder na te denken. Kahu rent richting de bal. Kahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie met een sublieme pass. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 2:0

24e minuut.
Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri passt de bal in één keer door. Kahu is nu in balbezit. Kahu haalt uit met een fantastische trap. Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Lobo geeft een hoge lob. Inworp. Vaherna met een snelle inworp. Meri geeft een hoge lob. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Janiaczyk onderschept slim de pass. Janiaczyk passt de bal met de wreef. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel. Viher probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 52%, Võru United 48%.
FC Sanderland - Võru United 2:0

46e minuut.
Vaherna onderschept slim de pass. Vaherna met een sublieme pass. Kahu is nu in balbezit. Kahu haalt uit met een fantastische trap. Järlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt Vaherna de bal. Vaherna geeft de bal voor. Szamotulski kopt de bal weg. Põldsam heeft problemen om de bal te vangen. Põldsam geeft een hoge lob. Järlak bokst de bal weg. Rästa is nu in balbezit. Rästa schiet op doel. Järlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sanderland - Võru United 2:2

60e minuut.
Lobo passt de bal met de wreef. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri geeft een hoge lob. Põldsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Põldsam draait met de bal, schiet en ... Järlak bokst de bal weg.

62e minuut.
Ovedenie geeft de bal voor. Viher bereikt de bal nog maar net als eerste. Viher geeft een hoge lob. Rästa heeft problemen om de bal te vangen. Rästa haalt uit met een fantastische trap. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kriisa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczewski de bal. Rästa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rästa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pelt is nu in balbezit. Nieves onderschept slim de pass. Kriisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves onderschept slim de pass. Nieves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sundermann rent richting de bal. Sundermann speelt de bal door. Klungelig pakt Kaczewski de bal. Rästa rent richting de bal. Rästa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 53%, Võru United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sanderland - Võru United 2:2